You are here

Glutamine Recovery

Proizdođač: 
Šifra:
270
Ukratko:
Dodatni izvor glutamina za zaštitu mišića od razgradnje i brži oporavak nakon treninga ili pojačane fizičke aktivnosti. Saznaj više
3.980,00 RSD
3.180,00 RSD
800,00 RSD (20%)

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Glutamine Recovery

  • 100% čist glutamin koji igra važnu ulogu u oporavku nakon napornih treninga

  • Sprečava razgradnju mišića

  • Potpomaže izgradnju mišića

Tokom treninga u krvi se smanjuje nivo amino kiselina. Niski nivo L-Glutamina dovodi do razgradnje mišićnog tkiva, čime se smanjuje obim i kapacitet muskulature.

L-Glutamine povećava snagu, smanjuje vreme oporavka između treninga, smanjuje mišićne upale, pomaže povećanje mišićne mase, pokreće i održava anaboličke procese i sprečava razgradnju mišićnog tkiva. Labrada Glutamin je proizvod koji obezbeđuje mišićima neophodne količine ove amino kiseline.

Glutamin je amino kiselina od vitalnog značaja za rast mišića. Trening, stres, neadekvatna ishrana mogu isprazniti prirodne rezerve glutamina u organizmu. Ovo može dovesti do preusmeravanja efekta treninga u cilju razgradnje mišićnog tkiva da bi se nadoknadio nedostatak glutamina u organizmu.

Koristeći samo nekoliko porcija dnevno Glutamin pomaže u očuvanju rezervi glutamina u mišićima i sprečava njihovu razgradnju.

 

Hranljive vrednosti:

1 doz. merica (5 g)

100 g

Energetska vrednost

20 kcal/85 kJ

400 kcal/1700 kJ

Masti

od čega zasićenih masnih kiselina

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,0 g

Ugljeni hidrati

od čega šećera

0,0 g

0,0 g

0,0 g

0,0 g

Proteini

5,0 g

100,0 g

So

0,0 g

0,0 g

 

Sastojci: L-glutamin.

Aktivna komponenta:

1 doz. Merica (5 g)

100 g

%NRV*

Glutamin (L-glutamin)

5,0 g*

100,0 g

**

*NRV (nutritivna referentna vrednost) nije utvrđena.

Doziranje i način upotrebe: odrasli: razmutiti jednu mericu praška (5g) u čaši vode ili soka i tako pripremljen napitak popiti 3 puta dnevno.

Upozorenja: ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. U slučaju neželjenih reakcija, odmah prekinuti upotrebu proizvoda i konsultovati lekara. Proizvod nije namenjen trudnicama, doiljama i osobama mlađim od 18 godina. Osobe sa zdravstvenim problemima i osobe na medikamentoznoj terapiji pre primene ovog proizvoda treba da se konsultuju sa svojim lekarom.

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe proizvoda konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Način čuvanja: čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25°C. Čuvati van domašaja male dece.

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Lama d.o.o. Beograd.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške