Pansport Forum                                                            
User Info
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrujte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
Jun 20, 2013, 04:20:36 am

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i trajanjem prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
News Box
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU

Key Stats
209551 Postova 7312 Tema 13483 Članova
Najnoviji Član: g3n1u5
Forum Pomoć Prijava Registracija
Pansport Forum  |  Trening  |  Teretana  |  Psihologija 20 cucnjeva « natrag napred »
 Str: [1] 2 Dolje Ispis
Autor Tema: Psihologija 20 cucnjeva  (Poseta: 606 )
Galleryst
Ultra napredni član

Today is my future!

« Odgovor #25 : Avgust 08, 2012, 11:29:59 pm »

To i jeste poenta foruma. Kad bi se svi slagali ne bi ih ni postojalo Smiley
Evidentirano

Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Bulaja
Član početnik
*

« Odgovor #24 : Avgust 08, 2012, 08:15:43 pm »

steta... otvorih temu da malo razmisljamo,vidimo iskustva itd.. kad dodjosmo do prepiranja...
Evidentirano

The important thing is positive thinking!
Budi jaci od samog sebe!
Galleryst
Ultra napredni član

Today is my future!

« Odgovor #23 : Avgust 08, 2012, 06:34:48 pm »

@Mr. Paf.
Ko si ti da se ja tebi pravdam? Da ja kacim neke svoje klipove svojih treninga da bi zadovoljio tvoje potrebe? Lol.
I da dizem, 20kg, i da dizem 2000 kg, nije tvoja stvar, i sta to tebe zanima.

z
Evidentirano

Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Ironman.
Aktivan član

« Odgovor #22 : Avgust 08, 2012, 01:31:26 pm »

Nije neka velika tezina da bi izazvala neko nepoverenje....120-150kg. je OK za nekoga ko par godina redovno trenira,ali za tebe mi se cini da je to malo teze.......Samo glupo je da se pozivas na tezine(koje god da su), ako to ne potkrepis snimkom....Ako je licno tvoja stvar kao sto kazes,zasto je iznosis ovde javno na forumu....

niije mi neverovatna ta težina za 6-10 ponavljanja u 1 seriji, za nekog ko trenira 3 meseca, a jak je momak. Ni 20x100kg u jednoj seriji nije nešto što je čudo neviđeno...

Ali već 10 serija u opsegu 6-10 ponavljanja sa težinom 120-150kg izaziva efekat nečeg što je za mene (verujem i za 98% ljudi na forumu) --nedostižno. No, šta sad, ispade prozivam momka, bzvz... neće da kači snimak čučnjeva, ok, njegova stvar.  
Evidentirano

Arbeit macht frei.
Mr.Paf
Član početnik
*

« Odgovor #21 : Avgust 08, 2012, 01:22:22 pm »

Nije neka velika tezina da bi izazvala neko nepoverenje....120-150kg. je OK za nekoga ko par godina redovno trenira,ali za tebe mi se cini da je to malo teze.....Glupo je da se pozivas na tezine(koje god da su), ako to ne potkrepis snimkom....Ako je to licno tvoja stvar kao sto kazes,zasto je iznosis ovde javno na forumu....??
« Zadnja izmjena: Avgust 08, 2012, 01:26:48 pm Mr.Paf » Evidentirano
Galleryst
Ultra napredni član

Today is my future!

« Odgovor #20 : Avgust 08, 2012, 01:22:07 pm »

Jeste, slazem se sa tobom, ali opet, i da dizem 300kg ili 20kg, licno je moja stvar, ipak radim to iskljucivo za sebe Smiley
Ako ikada budem odlucio da se snimam ti ces svakako prvi dobiti video Smiley

puno pozdrava
Evidentirano

Ironman.
Aktivan član

« Odgovor #19 : Avgust 08, 2012, 01:09:43 pm »

U pravu si, ipak je ovo forum pa tako može da tvrdi ko šta hoće i koliko hoće. Ako si u fazonu da izbaciš 11 tona na čučnju u jednom treningu, ali te smara da okačiš jedan lift, wtf ne mogu te ja naterati. To bi bilo nešto što bi svakako bilo za hvalu, ali svašta ljudi izjavljuju po forumima pa ostanu živi.

Ne bih te ni pitao da je u pitanju neka svakodnevna stvar, ali po mom mišljenju to je izuzetna kilaža za godinu dana aktivnog treninga i tvojih 178cm i 88kg.

zz
Evidentirano

Arbeit macht frei.
Galleryst
Ultra napredni član

Today is my future!

« Odgovor #18 : Avgust 08, 2012, 12:01:39 pm »

Tako ja radim. I naravno, nije to uvek tako, sve to zavisi od dana.
Nemoj pogresno da me razumes ali ne mogu da se smaram nikakvim snimcima, kao sto mozes da primetis, nemam nijednu sliku a kamoli video Wink
Nisam u tom fazonu, na tebi je da sumnjas koliko zelis Smiley

poz!
Evidentirano

Ironman.
Aktivan član

« Odgovor #17 : Avgust 08, 2012, 11:52:31 am »

6-10 ponavljanja, 10 radnih serija, u rasponu od 120-150kg je i dalje obiman trening u kome je prosek oko 11 tona gurnutih za jedan trening. Po tome bi značilo da nekad guraš i preko 11 tona, što mi zvuči ipak neverovatno za jednog rekreativca  Shocked Shocked Shocked sumnjam da mnogi profesionalni lifteri imaju tako obiman trening  Roll Eyes
Naravno, sve dileme i moje sumnje u ove izjave bi rešio jednim svojim snimkom na kome uradiš jednu seriju 6-10 x 150kg  Grin šta je jedna serija za forum?  Smiley
Evidentirano

Arbeit macht frei.
Galleryst
Ultra napredni član

Today is my future!

« Odgovor #16 : Avgust 08, 2012, 11:36:25 am »

170/88 sam trenutno.
Kada sam radio 10x20 nisam radio sa 150, tada sam radio sa oko 90/100, zavisi od dana. Od toga, 15 bude Ok, 5 se napatim.
Sada radim samo oko 10 serija 6-10x 120-150, zavisi kako kada.
1RM nikada na cucnju nisam ni probao :O
Evidentirano

Ironman.
Aktivan član

« Odgovor #15 : Avgust 08, 2012, 06:52:00 am »

20 puta sam radio sa 100kg. Kada radim po 6-10 idem na 150 Smiley
Nije mnogo, mislim jeste, ali jednostavno, ja za noge radim samo cucanj. Sve ostalo je meni bla bla. Noge su mi definitivno najrazvijenije na celom telu, imam ogromne noge.
Cucanj je sve i ja licno ne vidim neku filozofiju Smiley
raditi 6-10 ponavljanja sa 150kg nije malo. Koliko si težak/visok? Radiš po 10 serija čučnjeva sa koliko kg? koliko radiš 1RM?
@topic
trenutno radim max 10 ponavljanja, uradio sam jednom 100x20, bilo je čupavo. Ne kao ovom liku sa klipa koji ide na 180x20, ali čupavo Wink
http://www.youtube.com/watch?v=OTqz54LCBrM
Evidentirano

Arbeit macht frei.
Opsenark@
Napredni član

« Odgovor #14 : Avgust 07, 2012, 04:33:12 pm »

Meni je odlichna kombinacija 20-15-10-8-10-15-20 ponavljanja, maximalno maltretiranje nogu i gluteusa, posle toga kruzni sa 4 separacione vezbice, i nikad ne dolazim na trening nogu u farmerkama jer je nemoguce navuci ih posle treninga.
Evidentirano

Hrabri mogu sve Wink
rhythm_of_life
Zainteresovan član

« Odgovor #13 : Avgust 07, 2012, 03:04:41 pm »

@Life
Radi ono sto te "radi" Smiley Meni licno je sve ostalo glupost, nekada samo na kraju treninga posle svih tih cucnjeva odradim 2 serije prese, samo da "izduvam" i to je to.
Meni licno je cucnanj sve.

naravno...ali je cinjenica da je cucanj neprevazidjen Smiley   primetila sam da devojke koje rade cucanj sa opterecenjem imaju bolju gradju od ovih sa aerobika Grin
Evidentirano
rhythm_of_life
Zainteresovan član

« Odgovor #12 : Avgust 07, 2012, 03:02:36 pm »

a ja umirem kad radim sa 50 kg Cheesy haha Cheesy

me too  Grin
Evidentirano
Galleryst
Ultra napredni član

Today is my future!

« Odgovor #11 : Avgust 07, 2012, 03:01:26 pm »

Dobro noge su mi genetski najjace. To mi je oduvek bilo najjace.

@Life
Radi ono sto te "radi" Smiley Meni licno je sve ostalo glupost, nekada samo na kraju treninga posle svih tih cucnjeva odradim 2 serije prese, samo da "izduvam" i to je to.
Meni licno je cucnanj sve.
Evidentirano

Str: [1] 2 Gore Ispis 
« natrag napred »
Skoči na:  

Pansport Forum | Powered by SMF 1.1.18. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Theme by Nesianstyles | Buttons by Andrea
Stranica je generirana za 0.652 sekundi uz 19 upita.