Pansport Forum                                                            
User Info
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrujte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
Maj 25, 2013, 10:06:18 pm

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i trajanjem prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
News Box
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU

Key Stats
207095 Postova 7197 Tema 13330 Članova
Najnoviji Član: Djole777
Forum Pomoć Prijava Registracija
Pansport Forum  |  Suplementacija  |  Suplementacija za lepši pol (Moderator: MightyMO)  |  Koriscenje proteina « natrag napred »
 Str: [1] Dolje Ispis
Autor Tema: Koriscenje proteina  (Poseta: 127 )
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Global Moderator
Top poster

dipl. trener fitnesa

« Odgovor #6 : April 30, 2013, 02:41:34 pm »

Hvala puno za brz odgovor. Smiley
Ali, možda ću ispasti dosadna sa još kojim pitanjima, ali to je donekle opravdano, jer ipak po prvi put počinjem da koristim suplemente uopšte.
Zapravo, gledala sam malo proizvode pa me zanima Biotech Ultar Loss Shake (tipično sam žensko, vidi se  Roll Eyes i Dymatize Elite Gourmet, za koji cilj su oni dobri?
I da, zaboravila sam da kažem, ja ne pijem mleko,pa da li se neke od ovih mešavina mogu koristiti sa jogurtom, koji obožavam?

Hvalaaaa

Ultra Loss je zamena za obrok, sveobuhvatan preparat, lep , ukusan, sadrži i proteine i vlakna, ali mana mu je što sadrži i ugljene hidrate.  Stoga je moje mišljenje da je pametniji izbor uzeti neki čist protein (i to proteinsku mešavinu jer se sporije apsorbuje i duže te drži sitom) tako da bih ti ja savetovala ili Elite gourmet koji si pomenula ili Nitro gold pro koji sam već gore napisala.
Oni nemaju ugljenih hidrata, sa vodom su takođe ukusni i sigurno će te zasititi. Wink

Evidentirano

Robert
PANSPORT Team
Global Moderator
Top poster

« Odgovor #5 : April 29, 2013, 09:03:37 pm »

Ne bih da komentarišem Herbalife, a valjda ti i to nešto govori. Grin

Evidentirano
viktorija
Član početnik
*

« Odgovor #4 : April 29, 2013, 08:09:05 pm »

Smiley
Pa sad kad sam već krenula, da kažem ili bolje priznam...koristila sam mesec dana Herbalife, nisam imala nikakvo loše iskustvo, ali ne ni neki veliki napredak, recimo neka pozitivna nula (osim za novčanik, tu je def.bio minus). Počela da čitam forume razne, raspitujem se kod ljudi koji se o tome malo više razumeju, i zaključim da ima kvalitetnijih i jeftinijih proizvoda, i zato sam sad ovde i postavljam pitanja.  Smiley
Uglavnom, kada su mi tamo radili neke analize, rezultati su u principu ok, ne treba da smanjujem kg-rame, ali moram da smanjim masti i pojačam mišićnu masu.
Evidentirano
Robert
PANSPORT Team
Global Moderator
Top poster

« Odgovor #3 : April 29, 2013, 07:48:03 pm »

Nemoj gledati "muške & ženske šejkove", to je više fensi marketing. Smiley Nema te podele na muške i ženske. Elite Gourmet je isplativiji i bolji izbor. Inače, reč je proteinskom blendu, tj. baš ono što tebi treba. Smiley
Evidentirano
viktorija
Član početnik
*

« Odgovor #2 : April 29, 2013, 07:38:04 pm »

Hvala puno za brz odgovor. Smiley
Ali, možda ću ispasti dosadna sa još kojim pitanjima, ali to je donekle opravdano, jer ipak po prvi put počinjem da koristim suplemente uopšte.
Zapravo, gledala sam malo proizvode pa me zanima Biotech Ultar Loss Shake (tipično sam žensko, vidi se  Roll Eyes i Dymatize Elite Gourmet, za koji cilj su oni dobri?
I da, zaboravila sam da kažem, ja ne pijem mleko,pa da li se neke od ovih mešavina mogu koristiti sa jogurtom, koji obožavam?

Hvalaaaa
Evidentirano
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Global Moderator
Top poster

dipl. trener fitnesa

« Odgovor #1 : April 29, 2013, 04:41:35 pm »

Pozdrav Viktorija i dobrodošla na forum Smiley

Što se preporuke tiče za zamenu obroka sa minimum hidrata mogu da ti preporučim nešto što i sama koristim, ponekad i kao zamenu za večeru, dosta je sito i jako ukusno - u pitanju je protein Biotech Nitro Gold pro.  Imamo ga samo u pakovanju od 2,27 kg. Deluje veliko ali nije toliko kao što izgleda... Smiley

Taj protein bi mogla da piješ posle treninga sa vodom i eventualno kao zamenu za obrok kada ne stigneš da jedeš, iako bih uvek prednost dala hrani.

Uveče slobodno možeš jesti salate, npr salata sa tunom i jajima, salata sa piletinom, salata sa mladim sirom... šteta je ne iskoristiti toliko lepog povrća na pijacama Smiley

Što se tiče doručka, moj predlog je kajgana sa crnim hlebom, kajgana sa ovsenim pahuljicama, možeš jesti ovsene pahuljice zajedno sa proteinom takođe...
Evidentirano

viktorija
Član početnik
*

« : April 28, 2013, 11:48:20 am »

Evo ovako, nova sam na forumu, a i po pitanju korišćenja proteina sam početnik pa mi zaista treba pomoć oko toga koji suplement je najbolji za mene. Isključivo sam rekreativac, odnsono 3-4 puta nedeljno kardio trening (spining) i to već godinama. Prvenstveno mi je cilj da regulišem ishranu, tj. da malo promenim navike u ishrani. Posao mi je vezan za kancelariju i računar i to me ubija, zato se i teram da se što više krećem van posla. 
E sad, ono što mogu da regulišem je zdrav doručak, eventualno i ručak, ali mi je večera problem i tu bi mi najviše trebala neka zamena za obrok i koji bi mi od vaših proizvoda tu najviše odgovarao? Pri tome, odgovaralo bi mi nešto sa minimumom ugljenih hidrata, jer je večera u pitanju, a da može posle treninga da se koristi.
Inače, počela sam da koristim Herbalife, ali zaista je preskup, i ne odgovara mi. U principu visina i težina su mi normalne, jedino što želim je da malo smanjim obim u butinama i zadnjici, što naravno mora vežbanjem ali i moram da regulišem ishranu.
Toliko za početak... Wink
Hvala
Evidentirano
 Str: [1] Gore Ispis 
« natrag napred »
Skoči na:  

Pansport Forum | Powered by SMF 1.1.18. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved.
Theme by Nesianstyles | Buttons by Andrea
Stranica je generirana za 0.438 sekundi uz 21 upita.