You are here

CreaLean Strength

Proizdođač: 
Šifra:
267
Ukratko:
Za povećanje snage, izdržljivosti i mišićne mase Saznaj više
2.890,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
6
Prosek: 6 (1 glas)

CreaLean Strength

 

  • Čist kreatin monohidrat farmaceutske čistoće

  • Za povećanje snage, izdržljivosti i mišićne mase

Brojna istraživanja su dokazala da kreatin monohidrat uspešno povećava snagu i pomaže povećanju mišićne mase. Može se reći da je kreatin monohidrat jedan od najpopularnijih i najdelotvornijih suplemenata među sportistima.

Za one koje zanima više o njegovom dejstvu - organizam tokom sinteze ATP koristi kreatin monohidrat. Kreatin ima važnu ulogu u procesu kontrakcije mišića. ATP daje energiju tako što se jedan od molekula fosfata odvaja i tako se stvara jedan drugi spoj i to ADP (adenosine diphosphate). Nažalost u mišićnim tkivima se nalazi samo mala količina ATP-a. Kreatin predaje svoje molekule fosfata ADP-u, te se ponovo stvara ATP, što muskulatura može opet da koristi prilikom kontrakcija. Kreatin pomaže i regeneraciju mišića.

Labrada CreaLean je kreatin farmaceutske čistoće proizveden pod najstrožijim standardima kontrole kvaliteta i dobre proizvodne prakse.

Aktivna komponenta

1 doz. merica (5 g)

100 g

Kreatin (kreatin-monohidrat)

5,0 g*

100,0 g

*NRV nije utvrđena.

Sastojci: kreatin-monohidrat.

Doziranje i način upotrebe: odrasli: razmutiti jednu mericu praška u čaši vode ili soka i tako pripremljen napitak popiti jednom do dva puta dnevno. Uz koišćenje ovog proizvoda, povećati unos vode u organizam.

Upozorenje: proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. U slučaju neželjenih reakcija, odmah prekinuti upotrebu proizvoda i konsultovati lekara. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina. Nije namenjeno osobama sa oštećenom funkcijom bubrega. Osobe sa zdravstvenim problemima i osobe na terapiji lekovima, pre primene ovog proizvoda treba da se konsultuju sa svojim lekarom ili farmaceutom.

Napomena: ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja male dece.

Način čuvanja: čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25°C.

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Lama d.o.o. Beograd

 

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške