You are here

Honey - Mustard Salad Sauce

Proizdođač: 
Šifra:
982
Ukratko:
Niskokalorični preliv sa medom i senfom Saznaj više
490,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Honey - Mustard Salad Sauce

 

  • Sa medom i senfom

  • Bez masti i šećera

  • Bez glutena i laktoze

  • Bez kalorija

 

Servivita preliv sa medom i senfom obožavaće svi ljubitelji slatko-slanog ukusa. Niskokalorični preliv sa medom i senfom dodaje specifičnu notu ukusa u vaše salate, obroke od mesa, burgere, sendviče... I naravno kao i svi ostali prelivi iz ServiVita kolekcije praktično je bez kalorija. Za uživanje bez griže savesti.

 

Dodajte ukus svojim zdravim obrocima!

 

Nutritivne informacije:

Energetska vrednost /100ml

42 kJ/10 kcal

Proteini

0 g

Ugljeni hidrati

- od toga šećeri

6,5 g

0 g

Masti

- od toga zasićene masti

<0,5 g

0 g

Vlakna

0 g

So

1,7 g

 

Sastojci: voda, zaslađivači (eritritol, sukraloza), alkoholno sirće, so, biljna vlakna, senf (1,3%)(sadrži SLAČICU), stabilizator (ksantan guma), arome meda I senfa (sadrži SLAČICU), regulator kiselosti (limunska kiselina), konzervans (natrijum- benzoat), med (0,01%), boja (amonijačno-sulfitni karamel i ekstrakt kurkume).

 

Informacije o alergenima: sadrži SLAČICU.

 

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu. Nakon otvaranja proizvod čuvati u frižideru (najduže 30 dana).

 

Uvoznik: Pansport doo, Stevana Peci Popovića 21, 21203 Veternik.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške