You are here

Galvanize

Iz Galvanize Nutrition-a stiže nam revolucionarna inovacija u vidu sjajne serije novih proizvoda! U ovaj novi brend je uloženo mnogo vremena i truda na razvoj dizajna i karakteristika njihovih proizvoda kako bi postali jedan od vodećih brenodova na tržištu. Nisu se vodili time da imaju samo drugačiju etiketu već su radikalno pristupili razvoju novog dizajna i tehnologije.

 

Galvanize Nutrition, jedan od vodećih evropskih brendova u industriji suplemenata vam predstvalja sjajnu porodicu proizvoda koja ne samo da će vam biti najprivlačniji na rafovima zbog svog dizajna već će vas privući i svojom jedinstvenom formulacijom.

 

Njihov fokus je uvek bio na inovacijama proizvoda kroz novi dizajn i ideje. Industriju suplemenata muči ponavljenje istih metoda, a oni su želeli to da promene i time su došli do novog Galvanize brenda.

 

Pored newage dizajna, ovaj novi brend na našem tržištu nudi visokokvalitetne proizvode sa jedinstvenim formulacijama i karakteristikama, u šta se možete uveriti i sami jer Galvanize govori sam za sebe!

 

 

 

 

100 Whey

Superiorna matrica koncentrata proteina surutke pojačana sa izolatom surutke, sa dodatkom BCAA i enzima

Dr NO

NO reaktor najnovije generacije za vrhunsko pojačanje pre treninga!

Pre 44

Radikalna preworkout formula sa moćnim NO kompleksom namenjena ekstremnim potrebama.

Shaker

Miks flaša - šejker za mućenje praškastih proizvoda, sa logom Galvanize Nutrition-a.

Carni Pro

Kapsule L-karnitina za ubrzano sagorevanje masnih naslaga tokom treninga.

ZMB Pro

Prirodno pojačava lučenje testosterona, utiče na povećanje mišićne mase, snage i na bolji san.

Amino 6000

Amino kiseline iz koncentrata i hidrolizata proteina surutke, sa povećanom dozom glutamina za brži oporavak i čuvanje mišićne mase.

33 Burn

Nova obogaćena formula koja pomaže u gubljenju telesne težine sa čak 33 aktivna sastojka!