You are here

Just Superior

Porodična firma nastala kao odgovor na traganje za najboljim rešenjima protiv, pre svega narušenog imuniteta i manjka energije, a potom i ostalih zdravstvenih problema koje nam donosi moderni način života i ishrane.

Poslovanje Just Superior firme bazirano je na direktnoj saradnji sa dobavljačima koji poseduju sopstvene plantaže i koji su specijalizovani za gajenje i preradu svojih kultura. Just Superior podržava lokalne, male proizvođače u Srbiji i po različitim delovima sveta, koji se posvećeno bave svojim kulturama, rade sa autohtonim sortama koje prerađuju na tradicionalne i najmanje invazivne načine. Sa svim dobavljačima neguju lični kontakt, bilo da je u pitanju Srbija, Peru, Ekvador, Dominikana. Direktna saradnja sa plantažerima i proizvođačima 100% garantuje kvalitet, svežinu i poreklo proizvoda.

Proizvodi iz asortimana ove kompanije bazirani su na temeljno proučenim i pažljivo odabranim sastojcima, 100% proverenog porekla, sertifikovano organskim i potpuno prirodnim – svi nutrijenti su u njima sačuvani kao u izvornom obliku (na plantaži).

 

Just Superior - strastveno posvećeni svakom svom proizvodu i svakom kupcu!

Superior Proteinski Prah Konoplje

100% prirodan i zdrav izvor lako svarljivog proteina biljnog porekla, vlakana, minerala i omega-3 masnih kiselina.