You are here

Multipower

Brand Multipower još od 1977 godine, kada je osnovan, svojom linijom suplemenata vrhunskog kvaliteta nastoji da pomogne kako sportistima tako i rekreativcima u postizanju njihovih ciljeva. Sa dugogodišnjim iskustvom, zalažu se za odličan ukus i visok kvalitet.

Multipower je potreban svim osobama koje aktivno treniraju.

Široka paleta visoko-funkcionalnih Multipower proizvoda pospešuje efikasnost treninga uz pomoć lako probavljivih i visoko kvalitetnih kombinacija proteina, aminokiselina, vitamina... te cele palete ostalih, za sport esencijalnih, nutrijenata najvišeg kvaliteta.

Pre, za vreme ili posle treninga, kao dodatak ishrani Multipower nudi ukusne i sveže napitke na bazi koncentrata ili praška koji se u zavisnosti od funkcije pripremaju s vodom ili mlekom.

Proizvodi su u konvencionalnom praktičnim pakovanjima kako bi se olakšala konzumacija za vreme aktivnosti. Multipower se prilagođava individualnim potrebama korisnika i zadovoljava sve segmente treninga.

 

Magnesium Liquid

Magnezijum u formi organskog jedinjenja u praktičnom pakovanju. Štiti mišiće od razgradnje prilikom intenzivnog vežbanja, sprečava pojavu grčeva u mišićima i promoviše bolju sintezu proteina.

L-Carnitine Liquid

U jednoj ampuli L-Carnitine Liquid-a dobijate 1800 mg visoko kvalitetnog L-karnitina koji će ubrzati metabolizam sagorevanja masti tokom vežbanja.

Protein Water

Napitak, spreman za konzumaciju koji vam obezbeđuje efikasnu hidrataciju organizma ali i dodatni unos proteina...

Formula 80 Protein Complex

Visokokvalitetna proteinska mešavina sa proteinima visokog kvaliteta iz čak 4 izvora, za rast i definiciju vaših mišića.

L-Glutamine Powder

Najvažnija aminokiselina značajna za brži oporavak, štiti mišiće od katabolizma.