You are here

Multipower

Brend Multipower još od 1977 godine, kada je osnovan, nastoji da pomogne sportistima i rekreativcima u postizanju ciljeva pomoću suplemetacije. Sa dugogodišnjim iskustvom, zalažu se za odličan ukus i visok kvalitet kako sada, tako i u budućnosti.

Multipower je potreban svim osobama koje aktivno treniraju. Široka paleta visoko-funkcionalnih Multipower proizvoda pospešuje postizanje cilja treninga uz pomoć lako probavljivih i visoko kvalitetnih kombinacija proteina, aminokiselina, vitamina... te cele palete ostalih, za sport esencijalnih, nutrijenata najvišeg kvaliteta.

Pre, za vreme ili posle treninga, kao dodatak ishrani Multipower nudi ukusne i sveže gotove napitke na bazi koncentrata ili praška koji se u zavisnosti od funkcije pripremaju s vodom ili mlekom.

Proizvodi su u konvencionalnom praktičnim pakovanjima kako bi se olakšala konzumacija kako za vreme aktivnosti tako i kod kuće. Multipower se prilagođava individualnim potrebama treninga i zadovoljava sve potrebe korisnika kroz glavne segmente.

Magnesium Liquid

Štiti mišiće od razgradnje prilikom intenzivnog vežbanja, za sprečavanje grčeva i bolju sintezu proteina.  

Power Kick

Energetski napitak bez šećera sa taurinom, kofeinom i vitaminima.  

L-Carnitine Water

Osvežavajući i zdrav napitak koji sadrži 1000 mg L-karnitina po boci i obogaćen je cinkom, selenom, magnezijumom i vitaminima.

Protein Delight

Ukusna proteinska grickalica sa mekim jezgrom i pravim komadićima jezgrastog voća.

L-Carnitine Liquid

U jednoj ampuli L-Carnitine Liquid-a dobijate 1800 mg visoko kvalitetnog L-karnitina koji će ubrzati metabolizam sagorevanja masti tokom vežbanja.  

Iso Drink

Osvežavajući izotonični sportski napitak za oporavak, energiju i optimalnu nadoknadu tečnosti i važnih minerala u pakovanju od 500 ml  

Multicarbo® GEL

Optimalna mešavina ugljenih hidrata za nadoknadu energije tokom dugotrajne, srednje ili kratkotrajne sportske aktivnosti.  

Protein Layer

Snažna proteinska grickalica sa 3 ukusna sloja.

53% High Protein Bar

Proteinska pločica sa 27 g proteina po pločici.

Stranice