You are here

Prosupps USA

Danas, jedna od vodećih kompanija u svetu u domenu sportske suplementacije, osnovana je 2012-te godine u Frisku, Teksas, SAD.

Proizvođač sportskih dodataka ishrani čiji fokus leži u ponudi širokog spektra visokokvalitetnih proizvoda u svim kategorijama sportske suplementacije, posebno u domenu pre-workout proizvoda, omogućavajući sportistima da poboljšaju svoje performanse, fizičku formu i oporavak.

Kompaniju je formirala grupa fitness zaluđenika koji su želeli bolje suplemente od onoga što su mogli da nađu na policama. Uvideli su priliku da pomognu bodibilderima, fitnes entuzijastima i uopšte posvećenim sportistima svih profila kreirajući proizvode vrhunskog kvaliteta.

Prosupps tim sportskih stručnjaka zadužen je za razvoj i formulaciju najnaprednijih dodataka ishrani. Ponosni su na to što su uvek blizu svojih korisnika osluškujući njihove potrebe ali i efekte svojih proizvoda. Kako kažu u Prosupps-u, sve što su napravili prvi su testirali i ako ih to nije promenilo, učinilo jačim, bržim, izdržljivijim.... nije ni ušlo u kutiju"

Sa stotinama miliona HYDE porcija prodatih širom sveta tokom poslednje decenije, ProSupps je kvalifikovan da predvodi pokret intenzivne energije i vrhunskih performansi.

Nemojte ostati po strani!