You are here

Sport Definition

Sport Definition® tim je grupa mladih, ambicioznih i kreativnih ljudi kojima je sport oduvek bio strast. Svako od njih u slobodno vreme vežba različite sportske discipline. Zahvaljujući tome svesni su toga šta znači umor, upale mišića ili jednostavno nedostatak volje za treningom. Takođe znaju i kolika je važnost odgovarajuće nutritivne podrške u treningu.

Sport Definition® brand je zasnovan na najnovijim dostignućima nauke i tehnologije. Zahvaljujući njima, Sport Definition® proizvodi su savršeno uravnoteženi po pitanju hranjivih vrednosti. Svaki proizvod ima potrebne sertifikate i odobrenja što obezbeđuje visok kvalitet svih proizvoda iz Sport Definition® ponude.

Sport Definition® suplementi nisu namenjeni samo za sportove snage. Bilo koju sportsku disciplinu da praktikujete trebali biste zaštititi svoje telo korišćenjem dodataka koji nadopunjuju vašu ishranu odgovarajućim mikro i makronutrijentima. Upravo zbog toga je Sport Definition® razvio proizvode za različite namene i na taj način omogućuje svojim korisnicima da odaberu odgovarajući proizvod, prilagođen vrsti treninga i konkretnoj sportskoj disciplini.

Sport Definition® proizvodi su proizvedeni u EU. Uvoznik i distributer za Republiku Srbiju je Lama d.o.o. Beograd.