You are here

Putem telefona

1) Brojevi telefona za naručivanje putem telefona su: 021/820-555, 062/111-0-999. Možete naručivati svakog radnog dana, od 08.00-16.00h, takođe i subotom od 08.00-14.00h, izuzev nedelje i praznika.

2)  Vašu porudžbinu preuzeće naš kolega, koji će vam tražiti sve potrebne podatke – ime, prezime, adresu za dostavu i broj telefona. Takođe će vas obavestiti da li je traženi proizvod (ukus) trenutno dostupan na lageru. Ukoliko se desi da traženi proizvod nismo u mogućnosti da vam obezbedimo, proverićemo da li se proizvod možda nalazi na lageru u nekoj od naših obližnjih prodavnica, ili ćemo vam preporučiti drugi, sličan proizvod.

3) Svi paketi naručeni preko Interneta ili putem telefona do 14h radnim danom će biti poslati istog dana, što znači da će u većim gradovima korisnici dobiti paket već dan nakon naručivanja. Ovo je zagarantovano ukoliko je roba na lageru veleprodaje Pansport-a. Sve ostale porudžbine koje pristignu nakon 14h u toku radnog dana biće realizovane u toku sledećeg radnog dana. Ako robu naručite petkom posle 14h biće poslata u ponedeljak, što znači da je na vašoj adresu u utorak ili sredu. Roba poručena subotom i nedeljom, biće poslata u ponedeljak i dostavljena na adresu u utorak ili sredu. 

4) Bex Express kurirska služba vrši dostavu samo radnim danima. 

4) Od dana slanja paketa rok za dostavu je 24-48 sati, a o tome će vas obavestiti naš kolega, koji prima vašu porudžbinu.