You are here

Akcija

100% Whey Protein Professional

Visokokvalitetni miks koncentrata i izolata proteina surutke, sa dodatim digestivnim enzimima, fantastičnog ukusa i bez aspartama

Arthro Guard

Suplement za očuvanje zglobova i kostijom sa MSM- om, glukozaminom, kalcijumom, manganom, hondriotinom i kao i sa širokim spektrom biljnih ekstrakata i mikronutrijenata.

B-12 Dots

500mcg vitamina B-12 po pastili za regeneraciju jetre, prevenciju steriliteta

Creatine monohydrate

Mikronizovan kreatin za povećanje snage i izdržljivosti i za brži oporavak

Energy Gel

gel za nadoknadu energije tokom dugotrajne, srednje ili kratkotrajne sportske aktivnosti koja iziskuje ogromnu energiju

Glutamine

Ubrzava oporavak nakon intenzivnih treninga prirodni podsticaj anabolizma (izgradnja mišićne mase) snažniji imunitet L-glutamin je najvažnija amino kiselina za stimulaciju sinteze proteina u mišićima. Zašto je to tako, a uzimajući u obzir i to da nije esencijalna amino kiselina već da je naš organizam sam proizvodi? Radi se o amino kiselini koja je najrasprostranjenija amino kiselina u ljudskom telu, a skladišti se pretežno u skeletnim mišićima. Prinormalnim uslovima naše telo sintetiše dovoljne količine L-glutamina zadovoljavanje fizioloških potreba. Međutim, kada je telo izloženo takvim metabolički stresnim situacijama kao što su npr. trauma, sepsa, opekotine... L-glutamin postaje esencijalna amino kiselina, naše telo ne može proizvesti potrebne količine i veoma je važno da se obezbedi odgovarajući unos putem suplementacije, kako bi se zadovoljili fiziološki zahtevi u novonastaloj situaciji. Trening kome izlažemo svoje telo je takođe stresna situacija i ako ne vodimo računa o svojim potrebama, iako možemo postati deficitarni sa ovim nutritijentom. Vratimo se na momenat na osnove sinteze proteina i sprečavanja katabolizma. Ukoliko nedostaje samo jedna amino kiselina, ne može se stvoriti kompletan protein, a da nedostaje amino kiselina koja čini najveći deo proteina, jasno je da je nedopustivo dovesti telo u takvo stanje. Osim gradivne uloge, L-glutamin učestvuje u brojnim reakcijama u telu, u stvaranju energije, D-glukoze i glikogena. Pakovanje od 300 g će vam obezbediti 60 porcija ove, od krucijalnog značaja, amino kiseline. Preporučena upotreba: uneti sadržaj 1 kafene kašikice (5 g) i to 1. posle treninga sa šejkom bogatim ugljenim hidratima i proteinima 2. neposredno pred spavanje, najbolje sa proteinskim napitkom 3. i/ilisa proteinskim napitkom Napomena: Dnevna doza zavisi od trenutnih potreba, pa vrednosti unosa mogu da odstupaju. Dnevni unos zavisi od telesne težine: do 80 kg- 5g, do 100 kg – 10g, preko 100 kg – 15 g, rasporediti kako je gore preporučeno. Sastav proizvoda: Sastojak g/100 g g/5 g L-Glutamin 100 5 Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.   Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Glutamine

Mikronizovan, čist, glutamin za brži oporavak, sprečavanje razgradnje mišića i bržu mišićnu izgradnju

High Energy Bar

Desert na bazi žita sa voćem, za povećanje energije

Mass

Za povećanje snage i mišićne mase sa 10 % proteina

Mass 20

Za povećanje snage i mišićne mase sa 20% proteina

Super Gainers Fuel

1350 kalorija po porciji 50 g čistog proteina iz jaja, mleka i surutke po porciji obogaćen mešavinom ugljenih hidrata (maltodekstrin) pogodnim za brzo punjenje obogaćen zdravim mastima koje pomažu u povećanju energije obogaćen enzimima za varenje bogat i kremast ukus čak i kada se priprema s vodom Kliničke studije pokazale su da je obrok posle treninga koji se sastoji od mešavine proteina i ugljenih hidrata mnogo bolji za održavanje stanja anabolizma, zatim dopunu glikogenskih rezervi od obroka koji se satoji isključivo od ugljenih hidrata. Uz ovu odličnu kombinaciju dobrih kalorija, brzoapsorbujućih ugljenih hidrata i kvalitetnih proteina, Super Gainers Fuel, pomaže vam da održite svoj organizam u stanju anabolizma koje omogućava sintezu proteina i mišićni rast. Doziranje i način upotrebe: sadržaj 2 dozirne merice (350 g) u blenderu ili šejkeru pomešati sa 7 dl hladne vode. Nutritivna deklaracija | Broj doza po pakovanju: ~15 Aktivna komponenta: 2 merice (350 g) 100 g   Energetska vrednost 1350 kcal 386 kcal Iz masti 140 kcal 40 kcal Masti 15 g** 4,5 g Zasićene masti 7 g** 2 g Trans masti 0 g* 0 Holesterol 260 mg 74 mg Ugljeni hidrati 255 g** 73 g Dijetetska vlakna 2 g** 0,5 g Šećeri 24 g* 6,86 g Mešavina proteina (koncentrat proteina surutke, izolat proteina iz mleka, kalcijum-kazeinat, hidrolizat proteina iz belanca jaja) 50 g 15 g Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 24 mg 6,86 mg Vitamin B-1 (tiamin-mononitrat) 0,33 mg 0,09 mg Vitamin B-6 (piridoksin-hidrohlorid) 0,42 mg 0,12 mg Kalcijum 435 mg 124 mg Magnezijum 88 mg 25 mg Natrijum 390 mg 111 mg Kalijum 240 mg 68,6 mg Trigliceridi srednje dužine lanca 6 g* 1,7 g Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani. Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisaneod strane proizvođača.

Testandrol

Suplement za održavanje normalnog nivoa testosterona u krvi.

Volumass 35

Volumass 35 ispunjava sve zahteve koji se postavljaju pred kvalitetne suplemente za mišićni rast i sadrži 35g proteina po dozi

Whey Shake

proteinski šejk bogatog, kremastog ukusa čokolade sa 23g proteina po porciji