You are here

Amino 6000

Proizdođač: 
Šifra:
814
Ukratko:
Amino kiseline iz koncentrata i hidrolizata proteina surutke, sa povećanom dozom glutamina za brži oporavak i čuvanje mišićne mase. Saznaj više
1.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Amino 6000

  • amino kiseline u tabletama iz koncentrata i hidrolizata proteina surutke

  • pomažu u oporavku mišića nakon treninga

  • očuvanje mišićne mase (sprečavanje katabolizma)

  • podrška u izgradnji mišićne mase

 

Amino 6000 je amino kiselinska formula koja sa svojim aktivnim sadržajem pruža čitav spektar esencijalnih, uslovno esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina iz visokokvalitetnih izvora whey proteina (koncentrat proteina surutke i hidrolizat), ojačan dodatnim L-glutaminom.

 

Amino 6000 tablete su idealan dodatak pre i posle treninga.

 

Prema nutritivnoj vrednosti, proteini surutke imaju visoku vrednost koja je slična vrednosti proteina mleka iz kojeg su dobijeni. To znači da proteine surutke karakteriše visok sadržaj esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina i da oni predstavljaju proteine potpune biološke vrednosti. Pod proteinom potpune biološke vrednosti podrazumeva se da sadrži sve esencijalne aminokiseline koje mogu biti korišćene za sintezu proteina.

 

L-glutamin je najrasprostranjenija aminokiselina u ljudskom telu i pretežno se sintetiše i skladišti u skeletnim mišićima. Ova aminokiselina učestvuje u sintezi proteina, produkciji energije, kao i u neophodnoj produkciji glikogena. Prema brojnim istraživanjima L-glutamin ima povoljno dejstvo na sportske performanse, obnovu zaliha glikogena nakon napora, održavanje normalne neurološke funkcije, rast i održavanje mišićne mase.

 

Ukoliko imate naporne i duge treninge, rizikujete da izgubite mišićnu masu i vašem telu je potreban brz oporavak, stoga suplementi na bazi amino kiselina treba da budu na vrhu vaše suplement liste.

 

Nutritivne informacije:

 

Nutritivne informacije

U pojedinačnoj porciji

(5 tableta)

U 100 g

Energetska vrednost

124 kJ/29 kcal

1456 kJ/347 kcal

Masti

- od toga zasićene masne kiseline

<0,5 g

0,2 g

5 g

2,2 g

Ugljeni hidrati

- od toga šećeri

0,5 g

0,5 g

6,4 g

6,4 g

Proteini

5,9 g

69 g

So

<0,01 g

0,07 g

 

Sastav:

 

Sadržaj aktivnih sastojaka

U 100 g

proizvoda

U jednoj dozi

(5 tableta)

U dnevnoj dozi (10 tableta)

%PDU*

Koncentrat proteina surutke

70 g

6 g

12 g

**

Hidrolizat proteina surutke

10 g

0,85 g

1,7 g

**

L-glutamin

5 g

425 mg

80 mg

**

Sastojci: Koncentrat proteina surutke, hidrolizat proteina surutke, sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, L-glutamin, sredstva protiv zgrudvavanja: talk, silicijum dioksid, učvršćivač: magnezijumove soli masnih kiselina.

 

Način primene: Konzumirati jednu jednu porciju (5 tableta) jednom ili dva puta dnevno. Konzumirati proizvod 30-40 minuta pre treninga I odmah nakon treninga ili pre odlaska na spavanje. U danima bez treninga konzumirati proizvod između obroka.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe proizvoda, konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

 

Informacije o alergenima: Sadrži mleko. Proizvodi se u objektu u kome se obrađuju i žitarice, ljuskari, jaja, riba, soja, kikiriki, jezgrasto voće i sumpor-dioksid.

 

Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren, na hladnom i suvom mestu. Ne izlagati direktnoj sunčevoj svetlosti ili toploti. Držati van domašaja dece.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške