You are here

Amino Pills

Proizdođač: 
Šifra:
375
Ukratko:
Ovakva mešavina aminokiselina iz proteina surutke, govedine i sojinog izolata proteina, obezbeđuju sportistima jedinstvenu prednost. Saznaj više
2.470,00 RSD
2.150,00 RSD
320,00 RSD (13%)

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
6
Prosek: 6 (1 glas)

Amino Pills

  • povećava čistu mišićnu masu

  • povećava snagu

  • podržava brži oporavak

  • sadrži sve esencijalne aminokiseline

  • odličan za periode dijete

  • ima jedninstvene i izuzetne nutricione karakteristike

 

Amix™ Amino Pills je novi aminokiselinski suplement koji je idealan kako za perod intenzivnog treninga tako i za periode redukcione dijete zato što sadrži vrlo nizak procenat masti i ugljenih hidrata.

 

S druge strane Amix™ Amino Pills je baziran na na najkvalitetnijim aminokiselinama koje potiču iz tri proteinska izvora i to: hidrolizata surutke i govedine i izolata sojinog proteina.

 

Izolat sojinog proteina se prema najnovijim istraživanjima pokazuje kao kvalitetan izvor belančevina sa vrlo visokim indeksom bioraspoloživosti a analizom prethodno sprovedenih istraživanja ipak je isključena mogućnost estrogenskog delovanja na ljudski organizam. Protein surutke i govedine predstavljaju takođe jedne od najkvalitetnijih proteinskih izvora za ljudski organizam.

 

 

Jedna doza (6 tableta) sadrži:

Amix™ AminoPills mešavina

(aminokiseline izdvojene iz hidrolizovanog proteina iz surutke i proteina iz govedine, izolat sojinog proteina)

5000 mg

 

Sastojci: aminokiseline izdvojene iz hidroliziranog proteina govedine, aminokiseline izdvojene iz hidroliziranog proteina surutke (iz mleka), izolat sojinog proteina, sredstva protiv zgrudvavanja: mikrokristalna celuloza, silicijum dioksid; stabilizator: natrijum karboksimetil celuloza; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat.

 

Način upotrebe: Uzimati 5 tableta 2-3 puta dnevno, između obroka sa dosta vode. Za maksimalne rezultate jednu dozu uzeti pre spavanja.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Čuvati van domašaja dece.

 

Alergen info: Ovaj proizvod sadrži sastojke izdvojene iz mleka i soje. Može sadržati tragove mleka, jaja, soje, ljuskara, glutena, orašastih plodova ili kikirikija.

 

Način čuvanja: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

 

Poreklo: EU

Uvoznik: Fitco d.o.o. Novi Sad

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške