You are here

BCAA Xtra drink

Proizdođač: 
Šifra:
1859
Ukratko:
Tečni, gazirani, gotov napitak sa BCAA u odnosu 2:1:1 koje izgrađuju, hrane i štite mišiće... Saznaj više
240,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

BCAA Xtra drink

  • 5000 mg aminokiselina razgranatog lanca

  • pozitivan uticaj na izdržljivost

  • sprečava katabolizam

  • ubrzava oporavak

  • povoljno utiče na regulaciju masnoća u organizmu

  • odlični ukusi

 

BCAA Xtra Drink je funkcionalni napitak koji sadrži BCAA amino kiseline. BCAA Xtra Drink sadrži 5000 mg amino kiselina razgranatog lanca u optimalnim proporcijama, 2:1:1. Ovo je nova verzija našeg poznatog BCAA Xtra napitka, u obliku gotovog napitka. Sada sa unapređenim sastavom. Nudimo dve ukusne arome – pomorandža i limun. BCAA Xtra Drink se preporučuje kod intenzivnih fizičkih napora kao podrška rekreativnom treningu i pripremama za takmičenje.

 

BCAA dodaci ishrani se preporučuju kako za takmičare kao i za one koji u teretanu idu samo da bi dostigli svoje telo iz snova. Delovanje BCAA (amino kiseline razgranatog lanca) dodataka ishrani se povezuje sa sadržajem tri esencijalne amino kiseline: leucina, valina i izoleucina. Esencijalne amino kiseline naše telo ne može spontano proizvesti, tako da ih je neophodno uneti kroz ishranu ili suplemente.

L-leucin – Učestvuje u sintezi proteina i ima uticaj na delovanje insulina u telu.

L-izoleucin – organska hemijska supstanca koja, kada je količina masnih kiselina preniska, postaje energija za mišiće. Njen zadatak jeste i da štiti mišićno tkivo, čak i tokom veoma intenzivnih treninga

L-valin – aminokiselina koja omogućava sintezu proteina i sprečava katabolizam. Izgrađuje mišićno tkivo istovremeno podržavajući delovanje izoleucina. Valin pomaže u izgradnji proteina koji su oštećeni intenzivnim treningom koje izoleucin nije bio u stanju da zaštiti.

 

Mnoge kliničke studije su pokazale da redovno uzimanje aminokiselina razgranatog lanca ima pozitivan efekat na funkcionisanje tela. Uzimanje BCAA dovodi do različitih pozitivnih efekata: sprečavanja propadanja mišića, ubrzanja oporavka mišića, povećanja izdržljivosti mišića. Upotreba BCAA suplementacije ima pozitivan uticaj na figuru, smanjuje nivo masnog tkiva i ima pozitivan uticaj na naše reakcije na stres i bol uzrokovane fizičkim naporima.

 

BCAA suplementi bi trebalo da se uzimaju oko sat pre i oko 15 minuta nakon vežbanja. Pre treninga, BCAA pozitivno utiče na izgradnju mišića, a nakon treninga, BCAA blokira propadanje mišića, podržavajući njihovu regeneraciju. Tokom dana kada ne trenirate, BCAA suplementi bi trebalo da se uzimaju na prazan stomak ujutro ili pre spavanja.

 

Kome je namenjen?

- Sportistima

- Fizički aktivnim ljudima, naročito onima koji se bave sportovima u kojima je važna snaga, brzina i izdržljivost.

 

Namena: Dodatak ishrani sa aminokiselinama razgranatog lanca (BCAA) – L-leucin, L-izoleucin, L-valin.

Aktivni sastojci

1 konzerva (330ml)

L-leucin

2500mg

L-izoleucin

1250mg

L-valin

1250mg

 

Način upotrebe: 1 konzerva dnevno pre ili posle treninga.

Sastojci (ukus limun): voda, ugljen-dioksid, aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), regulatori kiselosti: limunska kiselina, natrijum-aksorbat, arome, koncentovani sok limuna (0,5%), zaslađivači: sukraloza i acesulfam K, antioksidans: L-askorbinska kiselina, boja: riboflavin.

Sastojci (ukus narandza): voda, ugljen-dioksid, aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), regulatori kiselosti: limunska kiselina, arome, koncentovani sok pomorandze (0,5%), zaslađivači: sukraloza i acesulfam K, antioksidans: L-askorbinska kiselina, boja: karoteni.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja: Nemote prekoračivati proporučenu dozu. Proizvod nije namenjen deci i osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na neki od njegovih sastojaka. Čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom mestu u zatvorenom kontejneru.

Zemlja porekla: Poljska

Uvoznik: XO PHARMA d.o.o., Beograd.

 

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške