You are here

Glutamine

Proizdođač: 
Šifra:
479
Ukratko:
Dodatak ishrani sa čistim L-glutaminom u prahu. Doprinosi očuvanju mišićne mase   Saznaj više
2.190,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Glutamine

  • Rehidracija
  • Obnavljanje
  • Oporavak

L-glutamin je uslovno esencijalna aminokiselina, što znači da je naš organizam sam sintetiše ali u uslovima povećanog stresa (kao intenzivni treninzi na primer) organizam ne može da je stvori u potrebnoj količini i potrebno ju je uneti putem hrane ili suplementacije.

Organizam sportiste konstantno ima potrebu za većom količinom glutamina, koji je poznat kao amino kiselina koja doprinosi bržem oporavku nakon intenzivnih napora, kao i po tome da sprečava razgradnju mišićne mase i stvara anaboličko okruženje. Glutamin je važan i za digestivni sistem, kako bi telo bolje apsorbovalo proteine i nutrijente koji su mu potrebni nakon fizičke aktivnosti. Takođe, očekujte i bolju rehidrataciju, što može dovesti do većeg nivoa energije na treningu!

Preporučena upotreba: Pomešati 1 mericu (5 g) praška sa 250 ml hladne vode ili svog omiljenog napitka i popiti.

Sastav proizvoda:

Aktivni sastojci:

1 doza (5g)

%PDU

L-glutamin

5 g

*

*PDU(preporučeni dnevni unos) nije utvrđen

Sastojci: L-glutamin

Preporučena upotreba: Pomešati 1 mericu (5 g) praška sa 250 ml hladne vode ili svog omiljenog napitka i popiti.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju I proizvodi koji sadrže mleko, soju, jaja, ljuskare, ribu, jezgrasto voće, pšenicu i kikiriki.

Upozorenje: Proizvod je namenjen zdravim osobama starijim od 18 godina. Proizvod ne smeju koristiti deca. Nemojte koristiti ovaj proizvod ako ste trudni, planirate trudnoću ili dojite. Ako koristite lekove (na recept lekara ili bez njega) ili suplemente pre upotrebe konsultujte se sa lekarom. Nemojte koristiti ovaj proizvod ako ste pod rizikom ili se već lečite od nekog oboljenja ili koristite inhibitore monoamino-oksidaze (MAO). Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Moguća neželjena dejstva su retka i obuhvataju blage gastrointestinalne tegobe kao što su zatvor i nadimanje.

Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani. Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Način čuvanja: Čuvati na suvom I hladnom mestu u dobro zatrvorenom pakovanju zaštićeno od svetlosti, na sobnoj temperaturi, van domašaja dece. Delovanje toplote, svetlosti ili vazduha može uticati na ukus i miris proizvoda, zato ga treba zaštititi od direktne svetlosti i toplote. Ne koristiti ako je originalni pakovanje oštećeno.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške