You are here

Lysine

Proizdođač: 
Šifra:
1033
Ukratko:
Esencijalna amino kiselina, važna za mišiće, oporavak i apsorpciju minerala, zdravlje zglobova i kože, prevencija protiv virusa herpes Saznaj više
1.100,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Lysine

  • esencijalna amino kiselina
  • važna za mišiće, oporavak i apsorbciju minerala
  • podržava zdravlje kože i zglobova
  • prevencija protiv virusa herpes

L-Lizin je esencijalna amino kiselina, koja je gradivni materijal potreban svim ćelijama u organizmu, i možemo je naći u velikim količinama u mišićnom tkivu. Igra važnu ulogu u apsobciji kalcijuma, izgradnji mišićnih proteina, oporavljanju od povreda, u proizvodnji hormona, enzima i antitela. Lizin takođe pomaže u formiranju kolagena, koji pomaže koži, mišićima i zglobovima. Može se koristiti i u prevenciji i lečenju infekcijom Herpes simplex.

Preporučena upotreba: uzeti po jednu dozu (1 kapsula) tri puta dnevno, i to pre treninga, pre spavanja i pre obroka sa vodom.

Sastojci

Količina po dozi (1 kapsula)

L-lizin

700 mg*

* Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci: L-lecitin-hidrohlorid, sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat, želatin (sastojak kapsule), boje: crni gvožđe-oksid, brilijant crna BN , titan-oksid i kalijum- aluminijum silikat

Informacije o alergenima: Može da sadrži tragove proteina mleka, jaja, soje i kikirikija.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške