You are here

Power Leucine

Proizdođač: 
Šifra:
468
Ukratko:
Amino kiselina razgranatog lanca za bolji oporavak, ishranu i rast mišićne mase Saznaj više
2.120,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Power Leucine

  • stimuliše lučenje hormona rasta
  • poboljšava proteinsku sintezu u organizmu
  • sprečava katabolizam

  Power L -Leucin je jedna od tri amino kiseline razgranatog lanca (BCAA) i jedinstvena je u svojoj sposobnosti da stimuliše proteinsku sintezu skeletnih mišića. Dokazano je da se uzimanjem L - leucina oslobađa hormon rasta i insulina koji podstiču sintezu proteina i smanjuju njihovu razgradnju tj. sprečavaju katabolizam. Studije su pokazale da se čak 90 odsto unetog leucina troši za proizvodnju energije tokom vežbanja.

  Power Leucin u velikoj meri pomaže da se vaši mišići odmore posle napornih treninga. Baš ovaj suplement neophodan je za svaki segment onog što profesionalni vežbači nazivaju 'sveto trojstvo napretka': trening, odmor i ishrana. Leucin će nahraniti vaše mišiće, ali i ubrzati sam oporavak što svakako olakšava svaki novi stres kojem ćete izložiti svoj organizam.

  Power Leucin je praškasti proizvodi koj se lako rastvara u vodi ili vašem omiljenom napitku. S obzirom na to da nema ukus, možete ga pomešati sa Power proteinom ili nekim drugim omiljenim proteinskim šejkom i tako svom organizmu učiniti odličnu uslugu.

  Svi proizvodi iz Pansport Power linije izrađeni su u skladu sa EU standardima, od pažljivo odabranih sirovina. Svaki segment proizvodnje ovog proizvoda nadgleda tim stručnjaka što nam omogućava da našim kupcima ponudimo, pre svega, kvalitetan i zdravstveno bezbedan proizvod.

  Preporučena upotreba: Pomešati 2,5 g (polovinu dozera) sa 250 ml vode ili nekog drugog napitka 1-3 puta dnevno. Popiti jednu porciju odmah nakon treninga.

  Neto količina: 300g (120doza) Jedna doza sadrži 2,5 g

  Nutritivna vrednost proizvoda

  1 doza (2,5 g)

  100 g

  Energija

  41,8kJ/10kcal

  1672 kJ/400 kcal

  Proteini

  2,5 g

  100 g

  Masti

  0 g

  0 g

  Ugljeni hidrati

  0 g

  0 g

  Aktivni sastojak

   

  L-leucin

  2,5 g

  100 g

  Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

  Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisaneod strane proizvođača.

  Slični proizvodi

  Upozorenje

  Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
  se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena

  Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

  Cene

  Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

  Opis i fotografije

  Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške