You are here

X Fusion Amino

Proizdođač: 
Šifra:
719
Ukratko:
Neverovatna formula koja ubrzava oporavak, obezbeđuje povećanje volumena ćelija, leči mišićne povrede, olakšava umor i poboljšava imunitet Saznaj više
2.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

X Fusion Amino

  • Brz oporavak
  • Maksimum energije
  • Izgradnja mišića

Pažljivo odabrana mešavina efikasnih sastojaka štiti vaše mišiće od razgradnje i daje dodatni potencijal energije. Kombinacija esencijalnih aminokiselina, ne sadrži šećer ili kofein. Redovna upotreba X-Fusion Amino omogućava vam da stimulišete sintezu proteina i rast mišića iz dana u dan.

Uzimanje preparata na bazi amino kiselina pokazuje pozitivne efekte na:

  •  jačanje imuniteta
  • oporavak i regeneraciju nakon povreda, operacija i sl.
  • zaštitu mišića od razgradnje
  • stimulaciju lučenja prirodnog hormona rasta
  • intenzivnije sagorevanje masti.

U sastavu X Fusion Amino nalaze se sledeće esencijalne amino kiseline:

Valin  je esencijalna amino kiselina (ljudski organizam je ne može sintetizovati). Izvor valina u ishrani je riba, sir živina i neke semenke.
Leucin je esencijalna amino kiselina (ljudsko telo je ne može sintetizovati). Leucin nalazimo u mnogim prehrambenim namirnicama kao što su: mlečni proizvodi, teletina, svinjetina, piletina i lisnato povrće.
Izoleucin amino kiselina je, takođe, esencijalna amino kiselina. Izoleucin se sintetizuje u biljkama i mikroorganizmima. Bogat izvor izoleucina u ishrani su jaja, piletina, svinjetina, soja, sir, mleko i drugi.

Pored esencijalnih amino kiselina u sastavu X Fusion Amino preparata nalazi se i vitamin B6, neophodan za sintezu mišićnog tkiva radi boljih efekata i još bolje apsorpcije, L-glutamin koji ubrzava oporavak nakon intenzivnih treninga, prirodni je podsticaj anabolizmu (izgradnji mišićne mase) i podstiče snažniji imunitet i beta-alanin koji svojim indirektnim dejstvom neutrališe dejstvo mlečne kiselina u mišićima (smanjuje umor) i na taj način omogućava kvalitetnije i dugotrajnije treninge. va oporavak intenzivnih treninga prirodni podsticaj anabolizma (izgradnja mišićne mase) snažniji imunitet L-glutamin je najvažnija amino kiselina za  rzava oporavak nakon intenzivnih treninga prirodni podsticaj anabolizma (izgradnja mišićne mase) snažniji imunitet L-glutamin je najvažnija amino kiselina za 

Nutritivne informacije:

Sastav:

100g

1 porcija (13,8g)

Masti

-od čega zasićene

0,4g

<0,1g

<0,1g

<0,1g

Ugljeni hidrati

3,4g

<0,1g

0,5g

<0,1g

Proteini

69,2g

9,5g

So

1,0g

0,14g

Vitamin B6

6,0mg (429% RU)

0,83mg (59% RU)

Kalijum

831mg (42% RU)

114mg (6% RU)

BCAA

L-Leucin

L-Isoleucin

L-Valin

55,8g

28g

14g

14g

7,7g

3,86g

1,93g

1,93g

L-Glutamin

14,4g

2g

L-Citrulin malat

7,2g

1g

Beta-Alanin

7,2g

1g

Sastojci: L-leucin; L-Glutamin; L-Isoleucin; L-Valin; regulator kiselosti: limunska kiselina, jabučna kiselina; L-citrulin malat; Beta-Alanin; aroma; emulgator: sojin lecitin; kalijum-hlorid; natrijum-citrat; zaslađivači: acesulfam-K, sukraloza; so, piridoksin-hidrohlorid; boja: Brilijant plava FCF.

Način upotrebe: Jednu dozirnu mericu (13,8g) razmutiti u 2dl vode i konzumirati pre ili u toku treninga.

Informacije o alergenima: Može da sadrži gluten,soju, laktozu i albumin iz jaja.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu. Zaštićeno od svetlosti i jakih mirisa. Ne koristiti ako je pocepana zaptivna folija.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani. Čuvati van domašaja dece.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške