You are here

Alpha Lipoic Acid 300 mg

Proizdođač: 
Šifra:
299
Ukratko:
Jedan od najmoćnijih antioksidanata u našem telu, minimizira oštećenja nastala usled delovanja slobodnih radikala na ćelije Saznaj više
1.880,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Alpha Lipoic Acid 300 mg

  • Minimizira oštećenja nastala usled delovanja slobodnih radikala na ćelije
  • Transformiše šećer u krvi u energiju
  • Potpomaže dejstvo drugih antioksidanata (vitamina C, vitamina E)

ALA- Alfa - lipoinska kiselina je jedan od najmoćnijih antioksidanata u našem telu. Njena uloga je da minimizira oštećenja nastala usled delovanja slobodnih radikala na ćelije. Ovi procesi oštećenja se dešavaju svakodnevno i praktično ih je nemoguće izbeći. Bez ključne uloge ovog i drugih antioksidanata naše telo bi mnogo manje vremena moglo normalno funkcionisati.
Sa druge strane ALA ima sposobnost i regulacije nivoa šećera u krvi. Zahvaljujući ovoj sposobnosti ALA se koristi u ishrani kako sportista, tako i rekreativaca.
Transportne osobine, koje poseduje ALA pružaju mogućnost transporta kreatina i hranljivih supstanci do mišićnih ćelija. Baš zbog ove sposobnosti ALA je sastavni deo svih kvalitetnih proizvoda baziranih na kreatin - transportnim sistemima. Alfa lipoinska kiselina poznata je još i pod imenom: “Univerzalni antioksidant“, kako njena uloga nije samo ograničena kao pojedinačni antioksidant u telu. Ona ima sposobnost interakcije (međudelovanja) sa ostalim aktivnim antioksidantima pa tako će pozitivno uticati na nivoe glutationa ( vrlo moćan antioksidant), vitamina C i koenzima Q10.

Preporučena upotreba: uzimati jednu dozu (1 kapsula) dnevno, uz obrok.

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima:Za jačanje imuniteta može se kombinovati sa nekim od C vitamina iz Natrolove ponude ili Natrol Energizer I/ili Natrol CoQ10.

Sastojak

Sadržaj po dozi

(1 kapsula)

%PDU

Alfa-lipoinska kiselina

300 mg

*

*Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Ostali sastojci: pirinčano brašno, želatin, voda, magnezijum steara

Pre upotrebe konsultovati lekara / nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama. Prilikom konzumiranja preparata, potreban je oprez kod dijabetičara i redovna kontrola nivoa glukoze, jer alfa-lipoinska kiselina može sniziti nivo glukoze u krvi. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške