You are here

Glutathione Vege

Šifra:
1431
Ukratko:
Dodatak ishrani u vege kapsulama sa redukovanom, aktivnom formom L-glutationa, za efikasnu borbu protiv slobodnih radikala... Saznaj više
2.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Glutathione Vege

  • Antioksidans

  • "Čistač" slobodnih radikala

  • Podrška enzimskim procesima

  • Vegan friendly

 

Glutation je tripeptidni organski molekul koji se sastoji od tri proteinske aminokiseline: L-glutaminske kiseline, L-cisteina i L-glicina. Glutation se prirodno javlja u našem telu, delujući kao glavni antioksidans svake ćelije u našem telu. Suplementacija glutationom povećava fond ukupne koncentracije ove supstance u našem organizmu, što povećava šanse za mnogo efikasniju borbu protiv slobodnih radikala, koji su glavni uzročnici oštećenja ćelija, njihovih ćelijskih membrana ili DNK, što dovodi do mnogobrojnih zdravstvenih problema i stanja.

Pored svoje glavne uloge u antioksidativnom procesu, glutation takođe uklanja nepotrebna jedinjenja azota, halogenizovane toksine i neutrališe štetne efekte pesticida i ksenobiotika kao što je nesteroidni NSAIL acetaminofen, koji može biti jedan od uzroka ciroze. Uklanjanje toksičnih jedinjenja iz organizma omogućava mu da radi mnogo efikasnije, što je nesumnjiva prednost za sve vitalne funkcije našeg tela. Pozitivni efekti glutationa su i podrška imunom sistemu jer visok nivo glutationa u telu pretstavlja prirodnu antivirusnu zaštitu, podrška enzimskim procesima kao i uklanjane nepotrebnih metabolita.

 

Namena: dodatak ishrani na bazi glutationa.

 

Doziranje i način upotrebe: odrasli 1 doza (1 kapsula) dnevno uz obrok.

 

Nutritivna deklaracija

Sastav:

Aktivni sastojci

1 doza

(1 kapsula)

 

%PDU*

L-glutation (redukovani)

200 mg

**

*PDU – preporučeni dnevni unos; **PDU nije ustanovljen.

 

Sastojci: L-glutation redukovani, maltodekstrin, sredstvo za oblaganje (hidroksipropilmetilceluloza).

 

Alergeni: može da sadrži MLEKO (uključujući LAKTOZU), SOJU, KIKIRIKI (i drugo JEZGRASTO VOĆE), seme SUSAMA, OVAS, JAJA, LJUSKARE, RIBU.

 

Upozorenje: preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda, deci, trudnicama i dojiljama.

 

Napomena: dodaci ishrani ne predstavljaju zamenu za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

 

Način čuvanja: čuvati u dobro zatvoreno na suvom mestu, na temperaturi 15-25°C, zaštićeno od vlage i sunčeve svetlosti. Držati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: Poljska

Uvoznik: Lama d.o.o. Beograd

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške