You are here

Ginkgo Biloba

Proizdođač: 
Šifra:
1456
Ukratko:
Suplement sa ekstraktom lista ginka, biljke koja se već dugo u tradicionalnoj medicini koristi kao eliksir za bolje pamćenje, koncentraciju, bolju cirkulaciju... Saznaj više
1.750,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Ginkgo Biloba

  • 80 mg ekstrakta lista po tableti

  • Bogat flavonoidima

  • 90 serviranja

 

Ginko biloba je prirodni ekstrakt biljke napravljen od listova ginka, jedne od najstarijih živih vrsta drveća na zemlji. U tradicionalnoj narodnoj medicini koristi se decenijama. Klinička ispitivanja pokazala su da je standardizovani ekstrakt ginka najkorisniji u zaštiti od slobodnih radikala, poboljšanju cirkulacije, posebno poboljšanju moždane mikrocirkulacije pa zahvaljujući tome štiti od slabljenja pamćenja i drugih mentalnih funkcija, kao i kod šuma u uhu i vrtoglavice.

 

Namena: dodatak ishrani u tabletama sa ekstraktom ginka.

 

Sadržaj aktivnih sastojka

U dnevnoj dozi (1 tableta)

Ekstrakt lista ginka

- od čega flavonskih glikozida

- od čega terpenskih laktona

80 mg*

19,2 mg*

4,8 mg*

*nutritivna referentna vrednost nije ustanovljena

 

Sastojci: maltodekstrin; sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza; suvi alkoholni ekstrakt lista ginka (Ginkgo biloba, Ginkgoaceae) standardizovan na max 5 ppm ginkgolne kiseline i min 24% flavonskih glikozida i 6% terpenskih laktona; sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid, masne kiseline; glazura: hidroksipropilmetil celuloza; boja: gvožđe oksidi i hidroksidi.

 

Način primene: Popiti 1 tabletu dnevno uz čašu vode.

 

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kom se prerađuju i MLEKO, JAJA, GLUTEN, SOJA, LJUSKARI, SUMPOR-DIOKSID i JEZGRASTO VOĆE.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda ili sa poremećajem zgrušnjavanja krvi. Osobe koje koriste lekove protiv zgrušnjavanja krvi ili neku drugu terpiju, pre upotrebe treba da se konsultuju sa lekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

 

Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži, na hladnom i suvom mestu. Nakon otvaranja ne uklanjati kesicu adsorbera vlage. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o. Futog

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške