You are here

Ginkgo Biloba 60mg

Proizdođač: 
Šifra:
1174
Ukratko:
Pomaže kod glavobolje, poboljšava pamćenje, reguliše krvni pritisak i poboljšava cirkulaciju krvi u ekstremitetima i mozgu Saznaj više
2.190,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
6
Prosek: 6 (1 glas)

Ginkgo Biloba 60mg

  • pomaže kod glavobolje
  • poboljšava pamćenje
  • reguliše krvni pritisak
  • poboljšava cirkulaciju krvi u ekstremitetima i mozgu

Ginkgo Biloba je drvo sa Dalekog Istoka i najstarija je vrsta drveta na našoj planeti. Drevni kinezi koristili su lišće i semenke ovog drveta za lečenje i poboljšanje mentalnih funkcija čoveka. Lekovito dejstvo Ginkgo dobija od tzv. glikozidnih flavona. Ginkgo Biloba poboljšava prokrvljenost i snabdevanje mozga glukozom i kiseonikom. Aktivne supstance iz biljke šire krvne sudove i sprečavaju slepljivanje trombocita koji su odgovorni za stvaranje tromba u krvi. Regulacijom prometa kiseonika kroz telo sprečava se nastajanje štetnih radikala i ubrzava regeneraciju tkiva.

Ginkgo Biloba pomaže kod glavobolja izazvanim slabom perifernom cirkulacijom, poboljšava pamćenje, reguliše krvni pritisak, a brojne studije su pokazale da Ginkgo pozitivno deluje kod “zujanja” u ušima. Natrol Ginkgo Biloba sadrži ekstrakt iz lišća biljke što podrazumeva koncentrovanu količinu aktivnih sastojaka.

Moramo naglasiti dejstva Ginkga u borbi sa štetnim slobodnim radikalima (jak antioksidant). On neposredno štiti mozak, nervni sistem i kardiovaskularni sistem od oksidativnog stresa koji se naročito povećava sa starenjem, tako da je Ginko Biloba jedan od omiljenih suplemenata kod starijih osoba.

Preporučena upotreba: 1 kapsula dnevno uz obrok.

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: Kombinovati sa Natrol Omega 3

Nutritivna vrednost

Po 1 kapsuli

U 100g

Energetska vrednost

2.17kcal/9kJ

323kcal/1351.5kJ

Proteini

0.13g

19.4g

Masti

0.01g

1.49g

Ugljeni hidrati

0.39g

58.1g

Sastojak

 

Ginko Biloba ekstrakt 50:1

Flavonski glikozidi

60 mg*

14 mg*

8.94g

2g

Napomena: proizvod je bez dodataka konzervansa, veštačke boje i ukusa, šećera, skroba, soje, glutena, kvasca, pšenice, kukuruza, mleka i jaja.

Ne sadrži: kvasac, pšenicu, kukuruz, mleko, jaja, gluten, veštačke boje i arome, dodatni šećer ili skrob.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama i osobama sklonim krvarenjima. Ne preporučuje se upotreba pre hiruških intervencija (najmanje nedelju dana, i u slučaju vađenja zuba). Moguće su interakcije preparata sa lekovima, i to: pojačanje delovanja antiagregacionih lekova (aspirin), antikoagulanasa (varfarin) i tiazidnih diuretika. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisaneod strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške