You are here

Stevia Zero Cal

Proizdođač: 
Šifra:
796
Ukratko:
nula kalorija nula ugljenih hidrata pogodna za kuvanje i pečenje lako se rastvara Stevia je biljka poreklom iz Južne Amerike koja se već vekovima koristi kao za...Saznaj više
300,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Stevia Zero Cal

  • nula kalorija
  • nula ugljenih hidrata
  • pogodna za kuvanje i pečenje
  • lako se rastvara

Stevia je biljka poreklom iz Južne Amerike koja se već vekovima koristi kao zaslađivač. Listovi ove biljke imaju osvežavajući ukus, nula kalorija, nula ugljenih hidrata, a i ukupan glikemijski index je takođe nula. Čak je 20 puta slađa od šećera, ali daleko je zdravija.

Većina medicinskih stručnjaka će se složiti da je najbolji način za poboljšanje opšteg zdravlja smanjivanje unosa šećera. Ovakav način ishrane smanjiće rizik od dijabetesa, ali svakako pomoći u borbi protiv suvišnih kilograma.

Prednosti konzumiranja stevie su brojni: nema neželjenih dejstva za razliku od mnogih veštačkih zaslađivača. Kako ne sadrži šećer mogu je koristiti čak i osobe koje imaju bakteriju kandidu.

Brojna istraživanja pokazala su da konzumiranje stevie može pomoći pri snižavanju visokog pritiska kao i pri regulaciji šećera u krvi.

S obzirom na to da je termostabilna možete je koristiti i za kuvanje, pečenje, zaslađivanje napitaka, voća...

Stevia Zero Cal sadrži steviju koja predstavlja zaslađivač budućnosti. Koristi se i odobrena je u više od 20 zemalja, uključujući Australiju, Novi Zeland, Kanadu, SAD, Indiju, Japan i Rusiju. U Japanu, zemlji sa najstrožijim zakonima u pogledu bezbednosti hrane, stevia je u upotrebi od 1970. Veliki proizvođači hrane u Japanu, prvenstveno koriste steviju za zaslađivanje svojih proizvoda.

Način upotrebe: 2 tablete Stevia Zero Cal po slatkoći odgovaraju  1 kašičici šećera

Nutritivne informacije (gram)

100 g prozvoda prosečno sadrži

1 tableta prosečno sadrži

Energetska vrednost KJ (kCal)

708,5 (169.2)

0,46 (0,110)

Proteina

0

0

Masti

0

0

Ugljenih hidrata

41,54

0,027

Biljnih vlakana

3,077

0,002

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške

Slični proizvodiomogućio Pansport Forum