You are here

Omega-3 Fish Oil

Proizdođač: 
Šifra:
1072
Ukratko:
1000 mg prečišćenog ribljeg ulja za kardiovaskularno zdravlje, zdravu funkciju zglobova, zaštitu ligamenata i dodatnu energiju  Saznaj više
1.890,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Omega-3 Fish Oil

  • 1000 mg prečišćenog ribljeg ulja
  • za zdravlje srca i krvnih sudova
  • za metabolizam masti, snižavanje holesterola i triglicerida, za zglobove, mentalne funkcije i dr.

Omega 3 masne kiseline iz ribljeg ulja su važne kao dodatak ishrani, jer utiču na poboljšanje cirkulacije i snižavanje visokog krvnog pritiska, kod srčane aritmije i koronarnih bolesti srca, jačanje imunološkog sistema, pospešivanje metabolizma masti, smanjenje nivoa holesterola, triglicerida i šećera u krvi, smanjenje upala i bolova kod reumatoidnih oboljenja i sportskih povreda, ublažavanje simptoma osteoporoze, pored toga pospešuju dotok krvi u mišiće i poboljšavaju ćelijsko sagorevanje masnoće. Brojne dobrobitne funkcije ribljeg ulja još uvek su predmet velikog broja svetskih istraživanja.

Omega 3 Fish Oil Concentrate je uljni koncentrat zaštićen od štetnog delovanja slobodnih radikala i kiseonika specijalnom OxyGuard kapsulom koja se sastoji od sinergijske mešavine antioksidanata koji sprečavaju oksidaciju ulja - prirodnog vitamina E i u mastima rastvorljivog vitamina C.

Preporučena doza: 1 gelkapsula uz svaki obrok (3 gelkapsule dnevno).

Podaci o nutritivnoj vrednosti
Broj doza po pakovanju: 100 

Sastav po 1 soft gel kapsuli

količina

Kalorija

10kcal

Kalorija iz masti

10kcal

Ukupno masti

1g

Zasićene masti

0g

Trans masti

0g

EPA (eikozapentaenska kiselina)

270mg

DHA (dokozaheksaenska kiselina)

152 mg

Vitamin E (D-alfa tokoferol)

3 mg αTE

Sastojci: Prečišćeno riblje ulje, želatin, glicerin, prečišćena voda, d-alfa tokoferol

Informacije o alergenima: Proizvod sadrži ribu. Može da sadrži i mleko, soju, jaja, ljuskare, jezgrasto voće i kikiriki.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama preosetljivim na neki od sastojaka. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina trudnicama i dojiljama. Osobe sa nekim zdravstvenim problemom ili na terapiji lekovima treba da konsultuju lekara pre upotrebe suplementa. Oprez je potreban kod osoba na terapiji varfarinom (zbog mogućeg antitrombotskog delovanja EPA I DHA) i kod osoba koje boliju od hemofilije i dijabetesa. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti uzimanje I konsultovati lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomene: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih  institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu na temperaturi između 15 i 25ºC, van domašaja dece. Ne koristiti proizvod ako je originalno pakovanje oštećeno.

 

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške