You are here

Omega-3 Fish Oil 1000 mg

Proizdođač: 
Šifra:
317
Ukratko:
Omega-3 masne kiseline kao podrška za zdravlje srca i krvnih sudova, vida, kostiju, za izbalansiran nivo holesterola, bolje mentalne funkcije Saznaj više
1.100,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Omega-3 Fish Oil 1000 mg

  • podrška zdravlju kardiovaskularnog sistema
  • podrška zdravom vidu, kostima
  • utiče na bolji rad pankreasa, žučne kese i jetre
  • zdravlje kože i kose

  Omega-3 Fish Oil 1000 mg je proizvod koji nam stiže iz Natrol-a, čije su osnovne karakteristike: potpomaže održavanje zdravlja srca, odličan je izvor Omega-3 masnih kiselina EPA ( eikozapentaenske kiseline ) i DHA ( dokozaheksaenske kiseline ), sadrži MEG-3® riblje ulje, pri čemu su destilaciom odstranjeni pesticidi, teški metali i PCBs( polihlorovani bifenili), ovo je potvrđeno od strane US Pharmacopeia.
  Natrol-ova formula Omega-3 ribljeg ulja 1000mg sada ukljičuje MEG-3® riblje ulje sa dodanim prirodnim uljem limuna.

  Limunovo ulje utiče pozitivno na rad pankreasa, žučne kese i jetre, a doprinosi i boljem varenju.

  Sve veći broj istraživanja otkriva značaj Omega-3 masnih kiselina na ljudsko zdravlje, uključujući zdravlje kardiovaskularnog sistema, psihičko zdravlje, a čak imaju znatan uticaj i na održavanje zdrave kože i kose.

  Omega 3 su polinezasićene esencijalne masne kiseline i mogu biti biljnog ili životinjskog porekla. Najbogatiji izvori omega 3 masnih kiselina su: riba, naročito iz hladnih mora, fitoplankton i ulje lanenog semena.

  Omega 3 masne kiseline se moraju unositi u organizam hranom, jer ih organizam sam ne proizvodi. One su glavni sastojak ćelijske membrane, neophodne su za ćelijsku regeneraciju i reprodukciju, a hormoni, koji pokreću sve funkcije u organizmu, ne mogu da se proizvedu bez njih. Dve najaktivnije i najviše proučavane komponente omega 3 su EPA (eikozapentaenska kiselina) i DHA (dokozaheksaenska kiselina). Za DHA se zna da je vitalni sastojak fosfolipida ćelijske membrane kod ljudi, naročito ćelija mozga i retine. Zato je važna za normalan razvoj mozga fetusa i njegovo funkcionisanje tokom celog života, kao i za propusnost i elastičnost moždanih ćelija, što ima direktnog uticaja na raspoloženje i na kognitivne funkcije. Obe su veoma važne za fizičko i emocionalno zdravlje, a mogu da spreče i rast tumorskih ćelija i smanje nivo holesterola i triglicerida u krvi stimulišući oksidaciju masti u jetri.

  Preporučena upotreba: uzeti jednu gelkapsulu dnevno uz obrok

  Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: Za jačanje imuniteta može se kombinovati sa Natrol Energizer, za održavanje normalnog niovoa holesterola sa Natrol Cholesterol Balance. Za očuvanje srčanaog mišića i bolju kardiovaskularnu funkciju sa Scitec Garlic&Parsely. Za bolje varenje sa Natrol Diggest Suport.

  Nutritivna vrednost

  1 gelkapsula

  U 100g

  Energija

  10 kcal/41.8 kJ

  585kcal/2447 kJ

  Proteini

  0,4

  22,8

  Masti

  - Zasićene masti

  - Trans masti

  - Polinezasićene masti

  - Mononezasićene masti

  1 g

  0 g

  0 g

  0.5g

  0 g

  58.5

  0

  0

  29.3

  0

  Holesterol

  10 mg

  585 mg

  Ugljeni hidrati

  0 g

  0 g

  Sastojak

  1 gelkapsula

  U 100g

  Omega-3 riblje ulje (inćun, bakalar, skuša, sardina)

  - EPA (eikozapentaenska kiselina)

  - DHA (dokozaheksaenska kiselina)

  1000 mg*

   

  180 mg*

  120 mg*

  58.5 g

   

  10.5 g

  7g

  Ostali sastojci: želatin (sastojak kapsule), stabilizator: glicerin, voda,mešavina prirodnih tokoferola (kao konzervans), prirodno ulje limuna

  Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih  institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

  Slični proizvodi

  Upozorenje

  Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
  se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena

  Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

  Cene

  Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

  Opis i fotografije

  Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške