You are here

Crea Zero

Proizdođač: 
Šifra:
846
Ukratko:
Višefazni kreatinski kompleks, važan u procesu povećanja performansi sa sadržajem funkcionalnih vitamina, povećava mišićnu snagu Saznaj više
2.270,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Crea Zero

 

  • Višefazni kreatinski kompleks

  • Sadrži vitamin B6

  • Lak za doziranje, aromatizovana formula sa ukusom narandže u vidu praha

  • Maksimalna apsorpcija kreatina

  • Direktno povećanje performansi

  • Povećava mišićnu snagu

Da li ste ikada sebi postavili pitanje kako da dođete do još snage kada ste icrpeli sve svoje rezerve baveći se fizički zahtevnim sportom?

Crea Zero je savršena kombinacija koja će vam dati odlučnost i snagu, napravljena samo za vas. Zbog njegovog direktnog efekta na povećanje snage, možete pokazati svoj maksimum u teretani. Glavni sastojak proizvoda je kreatin, koji povećava fizičke performanse tokom ponavljanja vežbi kratkog intervala i visokog intenziteta. Crea Zero je specijalan oblik kreatina, višefazni kreatinski kompleks, jako važan u procesu povećanja performansi sa sadržajem funkcionalnih vitamina koji imaju dugoročni uticaj.

Funkcionalni vitamin koji se nalazi u proizvodu, vitamin B6, doprinosi smanjenju umora, što poboljšava performanse tokom treninga. Gvožđe koje se nalaze u sastavu proizvoda doprinosi optimizaciji krvotoka, što poboljšava metaboličko snabdevanje mišića.

Preporučujemo Crea Zero ukoliko:

  • se bavite sportom u kom je dodatna snaga neophodna brzo i u trenutnku, kao što su treninzi sa opterećenjem i razni vidovi atletskih sportova

  • ako ste vrhunski sportista tokom priprema i kampova obuke

  • ako preferirate proizvode u obliku praha

Crea Zero je aromatizovana kreatinska formula, koja se lako dozira i sadrži višefazni kreatinski kompleks da bi povećao fizičke performanse tokom ponavljanih vežbi kratkog intervala i visokog intenziteta.

Namena: dodatak ishrani u prahu za izradu napitka na bazi kreatina, nemanjen odraslim osobama koje se bave fizičkim vežbama jakog intenziteta. Kreatin poboljšava fizičke sposobnosti/performanse tela u uzastopnim kratkotrajnim vežbama jakog intenziteta. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 3 g kreatina.

 

Sadržaj aktivnih sastojaka

100 g

dnevna doza/8 g

Kreatinski kompleks

- mikronizirani kreatin-monohidrat

- puferovani kreatin-monohidrat

- kreatin-citrat

- CreaArg HCl

od toga čistog kreatina

75,00 g

37,50 g

18,75 g

12,50 g

6,25 g

62,50 g

6000 mg

3000 mg

1500 mg

1000 mg

500 mg

5000 mg

Vitamin B6

3,75 mg

0,3 mg/21% NRV

NRV – nutritivna referentna vrednost

 

Sastojci: Kreatinski kompleks [mikronizirani kreatin-monohidrat, puferovani kreatin-monohidrat (mikronizirani kreatin-monohidrat, magnezijum-oksid), kreatin-citrat (mikronizirani kreatin-monohidrat, kalcijum-citrat), CreaArg HCl (mikronizirani kreatin-monohidrat, L-arginin hidrohlorid)]; regulator kiselosti – limunska kiselina; aroma narandže; Crea matrix [Mešavina za obnavljanje energije (kalcijum-citrat-malat, L-arginin alfa-ketoglutarat, magnezijum-citrat, gvožđe-(II)-fumarat; nikotinska kiselina); Energetska mešavina ATP (adenozin-monofosfat, maltodekstrin, gvožđe-pirofosfat, piridoksin-hidrohlorid); Metabolička mešavina (alfa-lipoinska kiselina, cink-oksid, hrom-(III)-hlorid]; zgušnjivač – natrijum-karboksimetilceluloza; zaslađivač – sukraloza; kuhinjska so; boje – tartrazin*, alura crvena AC*.

*Boje, tartrazin i alura crvena AC mogu nepovoljno da utiču na aktivnost i pažnju kod dece.

 

Način upotrebe: Razmutiti 1 porciju (8 g = 2 ravno napunjene merice ili dve u vrh pune kafene kašike) sa 300 ml vode i popiti 15 minuta pre treninga.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, ženama koje planiraju trudnoću, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka preparata. Osobe sa oštećenom funkcijom bubrega ne treba da koriste preparate sa kreatinom. Tokom suplementacije unositi veću količinu vode. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i MLEKO, JAJA, GLUTEN, SOJA, LJUSKARI, SUMPOR-DIOKSID I JEZGRASTO VOĆE.

 

Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na hladnom i suvom mestu.

 

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o. Futog

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške