You are here

Creatine

Proizdođač: 
Šifra:
298
Ukratko:
Za veću snagu i izdržljivost, za povećanje obima mišića Saznaj više
2.380,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Creatine

  • Dodatak ishrani pogodan za odrasle sportiste koji se bave intenzivnom fizičkom aktivnošću
  • 5 g kreatin monohidrata po dozi
  • Za veću snagu i izdržljivost
  • Za povećanje obima mišića
  • 60 porcija

Kreatin monohidrat je jedan od najpopularnijih i najdelotvornijih suplemenata među sportistima. To svakako nije bez razloga. Naime, brojna istraživanja su dokazala kako suplementacija kreatinom uspešno povećava snagu i pomaže povećanje mišićne mase.

Za one koji žele da znaju više o njegovom dejstvu - organizam tokom sinteze ATP (adenozin tri fosfat) koristi kreatin monohidrat. Kreatin ima važnu ulogu u procesu kontrakcije mišića. ATP daje energiju tako što se jedan od molekula fosfata odvaja i tako se stvara jedan drugi spoj i to ADP (adenozin di fosfat). Nažalost u mišićnim tkivima se nalazi samo mala količina ATP-a. Kreatin predaje svoje molekule fosfata ADP-u, te se ponovo stvara ATP, što muskulatura može opet da koristi prilikom kontrakcija. Ukoliko se više kreatina nađe u mišićima time će se stvarati veća količina ATP-a. Ovako se obezbeđuje da mišići pruže maksimalni učinak. Kreatin pomaže i regeneraciju mišića.

 

Sastojci:

Sadržaj aktivnog sastojka

Po porciji (5 g)

Na 100g

Kreatin monohidrat

-od čega kreatin

5 g*

4,4 g*

100 g

88 g

*= Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

 

Doziranje i način upotrebe: sadržaj 1 dozirne merice (5 g) proizvoda pomešati sa 250 ml hladne vode ili vašeg omiljenog pića. Popiti neposredno nakon pripremanja. Tokom suplementacije uzimati veću količinu vode u toku dana.

 

Upozorenje: namenjeno isključivo zdravim osobama starijim od 18 godina. Nemojte koristiti ovaj proizvod ako ste trudni, planirate trudnoću ili ako dojite. Ako koristite lekove (dobijene na recept ili bez njega) ili druge suplemente pre upotrebe se posavetujte sa lekarom. Nemojte koristiti ovaj proizvod ako ste pod rizikom ili se već lečite od nekog oboljenja ili koristite inhibitore monoamino-oksidaze (MAO). Pre upotrebe proizvoda konsultovati se sa lekarom. Moguća neželjena dejstva obuhvataju blage gastrointestinalne tegobe kao što su zatvor I nadimanje. Ne sme se prekoračiti preporučena doza.

 

Alergeni: Proizvod može sadržati tragove mleka, soje, pšenice, jaja, ljuskara, ribe, jezgrastog voća i kikirikija.

 

Uslovi čuvanja i skladištenja: čuvati na suvom i hladnom mestu u dobro zatvorenom pakovanju, zaštićeno od svetlosti na sobnoj temperaturi, van domašaja dece! Ne koristiti ako je originalno pakovanje oštećeno.

 

Napomena: dodaci ishrani ne predstavljaju zamenu za raznovrsnu I uravnoteženu ishranu.

 

Uvoznik: Lama d.o.o., Svetomira Nikolajevića 3, Beograd

Zemlja uvoza: SAD

 

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške