You are here

Creatine 100%

Proizdođač: 
Šifra:
1528
Ukratko:
Višekomponentni proizvod na bazi kreatin-monohidrata uz dodatak natrijuma i vitamina C... Saznaj više
2.120,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Creatine 100%

 

  • Višekomponentni proizvod

  • Kreatin-monohidrat

  • Dodatak natrijuma i vitamina C

  • Snaga, energija, mišićna masa

 

Kreatin je naširoko poznat i korišćen dodatak ishrani. Obezbeđuje bolji rast mišićnog tkiva, efektivnu regeneraciju i energiju za naporne treninge. Sa razlogom je jedan od omiljenih suplemenata sportista, kako u sportovima snage tako i u sportima izdržljivosti i sportovima gde se traži eksplozivnost. Pomaže u snabdevanju ćelija energijom, primarno mišićnih, povećavajući proizvodnju ATP-a (adenozin tri-fosfata) igrajući ulogu ćelijske energetske rezerve za mišićne kontrakcije.

Kreatin je organsko hemijsko jedinjenje koje se prirodno javlja u ljudskom telu. Izvori kreatina su namirnice životinjskog porekla kao što su meso, jaja ili riba. Njegovo dejstvo zasniva se na jednostavnom mehanizmu, koji oslobađa energiju u obliku visokoenergetskih ATP (adenozin trifosfat) molekula razgradnjom fosfokreatina u mišićima. Uprkos činjenici da se kreatin nalazi i u hrani, da bismo 100% zasitili naše mišiće kreatinom u ekstremnim situacijama (što intenzivni trening svakako jeste) javlja se potreba za njegovom suplementacijom.

 

Proizvod Trec Creatine 100% sadrži kretain koji je 100% u formi kreatin-monohidrata i dodatno obogaćen natrijumom i vitaminom C. Kombinacija molekula kreatina sa natrijumom i vitaminom C je dizajnirana da poveća bioraspoloživost kreatina i pojača njegov efekat podržavanja rada mišića. Kreatin deluje proanabolički, povećavajući nivo kreatin- fosfata u mišićima, čineći treninge efikasnijim. Pored toga, natrijum pomaže u povećanju snage mišića, odlaganjem njihovog zakiseljavanja.

 

Namena proizvoda: dodatak ishrani u prahu na bazi kreatin-monohidrata uz dodatak natrijuma i vitamina C. Vitamin C doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma I smanjenju umora i iscrplјenosti. Kreatin pobolјšava fizičke performanse tela u uzastopnim kratkotrajnim vežbama jakog intenziteta. Koristan efekat postiže dnevnim unosom od 3 g kreatina.

 

Sadržaj aktivnih sastojaka

U dnevnoj dozi (5g)

%NRV*

Kreatin monohidrat

-od čega kreatina

3,82 g

3,36 g

**

**

Natrijum (natrijum-citrat)

190 mg

**

Vitamin C (L-askorbinska kiselina)

90 mg

112,5%

*Nutritivna referentna vrednost (NRV) **= NRV nije ustanovljena

 

Sastojci: kreatin-monohidrat, natrijum-citrat, L-askorbinska kiselina.

 

Način upotrebe: 1 porciju (5g=1 merica) razmutiti u 250 ml vode ili soka. Konzumirati jednu porciju dnevno. U danima sa treningom, konzumirati jednu porciju 30 min pre vežbanja ili neposredno nakon vežbanja. U danima bez treninga, konzumirati jednu porciju ujutro ili pre spavanja. Potrudite se da unosite dovoljno tečnosti prilikom konzumiranja kreatina. Pripremati neposredno pre konzumiranja!

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina., trudnicama I dojiljama. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka I osobama sa oboljenjima bubrega. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj I uravnoteženoj ishrani I zdravom načinu života.

 

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mleko, soja, jaja, gluten, jezgrasto voće i kikiriki.

 

Način čuvanja: čuvati dobro zatvoreno na suvom mestu na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati najviše 3 meseca. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: Poljska

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške