You are here

Creatine Monohydrate

Proizdođač: 
Šifra:
1816
Ukratko:
Čist, mikronizovan kreatin monohidrat. Kreatin pobolјšava fizičke sposobnosti tj. performanse tela u uzastopnim kratkotrajnim vežbama jakog intenziteta. Saznaj više
2.190,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Creatine Monohydrate

 

  • 5g kreatin monohidrata u dnevnoj dozi

  • Ubrzava povećanje mišićne mase

  • Produžava anabolički efekat

  • Hidrira mišićne ćelije

  • Povećava eksplozivnu moć

  • Doprinosi izdržljivosti

 

Kreatin monohidrat je jedan od najistraženijih i laboratorijski dokazanih dodataka ishrani za povećanje snage, izdržljivosti, gustine i zapremine mišića.
EVERBUILD-ov čist i mikronizovani prah od 100% kreatin monohidrata, nudi beskompromisni kvalitet za poboljšanje opšteg stanja muskulature. Najnapredniji dodatak ishrani, među profesionalnim sportistima za povećanje snage, izdržljivosti i mišićne mase. Potpuno prečišćen i praškasti oblik neutralnog ukusa čini ga savršeno svarljivim u telu.
Kreatin monohidrat iz EVERBUILD-a je podjednako pogodan za upotrebu od strane novih sportista, kao i profesionalnih sportista i bodibildera. Glavna funkcija kreatin monohidrata je vezana za hidrataciju mišićnih ćelija, što obezbeđuje bolje hranljivo okruženje za mišiće, čime se povećava sinteza proteina i u velikoj meri se ubrzava apsorpcija proteina dobijenih iz hrane i proteinskog praha.
Među stotinama studija od 1950-ih, uključujući američku FDA, pokazale su efekte kreatin monohidrata. Glavna uloga kreatina u našem telu je njegova upotreba u sintezi adenozin trifosfata (ATP) – suštinske komponente za snabdevanje mišića energijom. Zauzvrat, ATP oslobađanjem molekula fosfata se pretvara u adenozin difosfat (ADP). Kada kreatin oslobodi i prenese svoje molekule fosfata u jedinjenje ADP, stvaraju se nove količine ATP-a, a mišići dobijaju nove i veće količine energije i pripremaju se za intenzivniji rad.

Namena proizvoda: Dodatak ishrani u prahu na bazi kreatin monohidrata. Kreatin pobolјšava fizičke sposobnosti/performanse tela u uzastopnim kratkotrajnim vežbama jakog intenziteta. Koristan efekat postiže dnevnim unosom od 3 g kreatina.

Sastojci: kreatin-monohidrat.

 

Aktivni sastojci

U dnevnoj dozi (5 g)

%NRV*

Kreatin-monohidrat

5000 mg

**

*NRV=nutritivna referentna vrednost **= NRV nije ustanovljena

 

Način upotrebe: pomešati 1 porciju (5 g= 1 odmerna merica) sa 237 ml vode, soka ili drugog napitka. Konzumirati 1 porciju dnevno, odmah nakon pripremanja.

 

Informacija o alergenima: Proizvedeno u objektu u kome se prerađuju i mleko, jaja, pšenica i soja.

 

Upozorenja: Trudnice, dojilje i osobe pod terapijom treba da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe proizvoda. U slučaju pojave nekih neželjenih efekata prekinite upotrebu proizvoda i konsultujte lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života.

 

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren, na suvom i hladnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

Zemlja porekla: Bugarska

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške