You are here

Creatine Zero

Proizdođač: 
Šifra:
764
Ukratko:
Šumeće tablete za bržu apsorpciju kreatin monohidrata, bez šećera i masti, povećanje snage, izdržljivosti i mišićne mase Saznaj više
490,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
4.339998
Prosek: 4.3 (3 glasova)

Creatine Zero

- Šumeći kreatin za bolju apsorpciju

- Povećanje snage, izdržljivosti i mišićne mase

- Dodatak ishrani za zaslađivačem

- 16 tableta

 

Biotech-ov šumeći kreatin sadrži 0,5 g ugljenih hidrata, 0 g masti i 2 g kreatin-monohidrata po tableti. Šumeća tableta pravi takvu reakciju da se kreatin brzo rastvara i mikronizuje što omogućava bržu apsorpciju kreatin monohidrata, koji ide direktno u mišiće.

 

Šumeća tableta pravi takvu reakciju da se kreatin brzo rastvara i mikronizuje što omogućava bržu apsorpciju kreatin monohidrata. Hemijski izmenjen kreatin ne biva uništen tokom digestivnih procesa tako da se apsorbuje iz creva i ulazi u krvni tok.

 

Kreatin ima veoma bitnu ulogu u kontrakciji mišića. Što više kreatina ima u mišićima, to su oni jači. Omogućava da trenirate mišiće do maksimuma. Sa odgovarajućim unosom ugljenih hidrata pospešuje se apsorpcija kreatina.

 

Dokazano je da ove tablete šumećeg kreatina povećavaju snagu i mišićnu masu u kratkom vremenskom periodu. Nema potrebe za fazom punjenja, što znači da brže dolazite do većih mišića.

 

Način primene: staviti 1 dozu (1 šumeća tableta) u 200 ml hladne vode, sačekati da se rastvori i popiti. Uzimati dva puta po jednu dozu dnevno.

 

Nutritivne informacije:

Nutritivne vrednosti

100 g

1 tableta

Energetska vrednost

540 kJ/125 kcal

51 kJ/12 kcal

Proteini

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

-od kojih šećeri

4,2 g

0,51 g

0,4 g

0,05 g

Masti

-od kojih zasićene

0 g

0 g

0 g

0 g

So

12,6 g

1,2 g

 

Aktivni sastojak:

Sadržaj aktivne komponente

100 g

1 tableta

Kreatin-monohidrat

-od čega kreatina

42,1 g

36,8 g

2 g

1,75 g

 

Sastojci (ukus crvene narandže): kreatin-monohidrat; regulator kiselosti: limunska kiselina; natrijum-karbonat; maltodekstrin; aroma narandže; zaslađivač: sukraloza; boje: karminska kiselina i riboflavini.

 

Sastojci (ukus grožđa): kreatin-monohidrat; regulator kiselosti:  limunska kiselina, natrijum-karbonat; maltodekstrin; koren cvekle u prahu; aroma; zaslađivač: sukraloza; boja: karamel amonijačno sulfitni.

 

*Referentni dnevni unos nije ustanovljen

** Vrednosti u tabelama su uzeti za ukus crvene narandže.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sklonim dehidraciji, osobama koje uzimaju bilo kakve lekove, osobama sa oštećeno funkcijom bubrega i dijabetičarima. Mogući neželjeni efekti su blagi i obuhvataju gastrointestinalne smetnje. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

 

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu, daleko od direktnih uticaja toplote, vlage i sunčevih zraka, na temperaturi od 5 do 25ºC. Čuvati van domašaja dece.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške