You are here

Kre-Alkalyn PRO

Proizdođač: 
Šifra:
23
Ukratko:
Povećanje fokusa, snage i performansi, 1275 mg zaštićene mešavine Kre-Alkaloid po dozi Saznaj više
4.660,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Kre-Alkalyn PRO

   • povećanje fokusa, snage i performansi
   • 1275 mg zaštićene mešavine Kre-Alkaloid po dozi
   • ukoliko vam se svideo EFX Kre alkalyn, sigurno ćete zavoleti Kre alkalyn PRO!

   Kre-Alkalyn je jedini kreatin na tržištu, pH vrednosti 12 što omogućava stabilnost u tečnostima i maksimalnu bioraspoloživost. Puferisani kreatin prolazi kroz krvotok “netaknut” da bi nahranio mišiće punom snagom.
   Puferisani kreatin deluje 10 puta jačom snagom u odnosu na običan kreatin, pa se njegovi efekti osete već nakon doze od 1,5 g dnevno.

   Kre-Alkalyn neutralizuje mlečnu kiselinu i time omogućava bolje performanse, sprečava zamor i upalu mišića.
   Jedna od značajnijih prednosti puferisanog kreatina je što ne izaziva kreatinsku nadutost, niti stomačne tegobe u odnosu na druge kreatinske proizvode. Dakle ukoliko imate strah da ćete se „naduvati“ od vode sigurno je da sa ovim proizvodom nećete. Drugo faza punjenja kao kod klasičnog kreatina nije potrebna, niti unos prostih šećera zajedno sa kreatinskim proizvodom.

   Kre alkalyn Pro je kombinacija Kre-alkalyna i Kre-alkaloid patentirane biljne mešavine. Kre-alkaloid  predstavlja miks ekstrakata crnog, belog i zelenog čaja koji je bogat antioksidantima i kofeinom tako da predstavlja dobitnu kombinaciju kada je energija i izdržljivost u pitanju. Još od davnina je poznato lekovito i stimulativno dejstvo čajeva tj. dejstvo koje imaju alkaloidi sadržani u njima (smanjenje osećaja psihičkog i fizičkog zamora, veća budnost, bolja izdržljivost pri naporima, detoksikacija organizma). EFX je uspeo da nađe idealan mix alkaloida i Kre alkalyn-a kako bi se oslobodilo više energije tokom dužeg vremena – za maksimalne rezultate!

   Preporučena upotreba: 1 kapsula pre treninga, sa većom količinom vode (2 čaše).

   Sastav 1 doze (1 kapsula):

   Sastav po dozi (1 kapsula) količina %PDU
   Kre-alkaloid  (1200 mg puferisanog kreatin monohidrata) vezanog za ekstrakte crnog, zelenog i belog čaja (75 mg standardizovano na kofein i alkaloide) 1275mg *
   * Preporučena dnevna doza nije ustanovljena

   Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

   Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

   Slični proizvodi

   Upozorenje

   Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
   se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

   Napomena

   Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

   Cene

   Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

   Opis i fotografije

   Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške