You are here

Kre-Alkalyn

Proizdođač: 
Šifra:
383
Ukratko:
Forma kreatina novije generacije sa pH većim od 12, što omogućava patentirana tehnologija proizvodnje, obezbeđuje brzu isporuku kreatina u mišić. Saznaj više
2.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Kre-Alkalyn

 

  • nema neželjenih efekata

  • uzima se samo 1-3 kapsule dnevno

  • nema faze punjenja

  • napravljen je najsofisticiranijom tehnologijom

 

Ako ste naklonjeni suplementima iz porodice kreatina, vreme je da napravite korak napred i orijentišete se na najnovije produkte.

 

Amix™ Kre-Alkalyn® je forma kreatina novije generacije sa pH većim od 12, što omogućava patentirana tehnologija proizvodnje. Ovako visok pH Kre-alkalina praktično onemogućava njegovu degradaciju u organizmu i obezbeđuje brzu isporuku kreatina u mišić.

 

Amix™ Kre-Alkalyn® daje momentalne efekte. Sa ovim suplementom ne postoji faza punjenja, faza ciklusa, nema neželjenih efekata, 100% je stabilan kreatinski preparat koji pokazuje trenutne efekte. Rezultat ne izostaje. Da budemo precizni, većina sportista koji su uzimali samo 1-3 kapsule dnevno, postigli su rezultate jednake ili bolje od svih nestabilnih kreatinskih jedinjenja. Budući da ne vezuje prekomernu vodu, pogodan je i u fazama definicije mišića.

 

Jedna doza (2kapsule) sadrži:

Kre-Alkalyn®

1500 mg

 

Sastojci: Puferisani kreatin monohidrat (Kre-Alkalin®), želatinska kapsula (napravljena od čistog želatina, vode, boje: titanijum dioksid), sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat, silicijum dioksid.

 

Način upotrebe: danima kada se vežba: Jednu kapsulu 20-30 minuta pre jutarnjeg obroka i jednu do dve kapsule 30 minuta pre treninga. Danima bez vežbanja: Jednu kapsulu 20-30 minuta pre jutarnjeg obroka i jednu do dve kapsule 30 minuta pre poslednjeg obroka.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Čuvati van domašaja dece.

 

Alergen info: može sadržati tragove mleka, jaja, soje, ljuskara, glutena, orašastih plodova ili kikirikija.

 

Način čuvanja: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

 

Poreklo: EU

Uvoznik: Fitco d.o.o. Novi Sad

 

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške