You are here

Mega Creatine

Proizdođač: 
Šifra:
576
Ukratko:
Za povećanje snage i izdržljivosti, čist kreatin monohidrat u kapsulama Saznaj više
1.380,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Mega Creatine

  • kreatin monohidrat za povećanje snage i izdržljivosti
  • u formi kapsula

Preko 95% kreatina u našem telu se skladišti u mišićnim ćelijama. Mišićne ćelije mogu da čuvaju više kreatina nego što se on normalno unosi dnevnom ishranom. Suplementiranjem Vaše ishrane sa Scitec-ovim Mega Creatine, Vaši mišići će zadržavati više kreatina, stoga ćete imati više zaliha za izvođenje intenzivnih treninga čiji će se rezultati ogledati u povećanju snage. Osim toga, suplementacija kreatinom će poboljšati ćelijsku volumizaciju, čime će Vaši mišići postati veći. Snaga koju Vam obezbeđuje kreatin pomaže Vašim mišićima da rade duže i snažnije.

Preporučena upotreba: Tokom faze punjenja (5 dana) uzmite jednu dozu četiri puta dnevno. Nakon faze punjenja, uzmite 1-2 dnevne doze zavisno od telesne težine.

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima:  U cilju brze oporavka misica preporučujemo kombinaciju sa Power proteinom i Scitec 100% Whey Isolatom, tako sto posle treninga popijete kreatin sa Sci 100% Whey Isolatom a uveče, pre spavanja Power protein (pravljen sa mlekom), jer sadrži 30% proteina iz mleka, koji je sporootpuštajući, pa će vaše mišiće hraniti celu noć.

Sastav 1 doze (5 kapsula) količina

Kreatin monohidrat

(kalorijska vrednost 55 kcal)

5000 mg
Ostali sastojci: MicronTec(mikronizovani kreatin monohidrat, magnezijum stearat, želatin.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške