You are here

Mega Kre-Alkalyn

Proizdođač: 
Šifra:
470
Ukratko:
Kreatin poboljšava radnu sposobnost mišića, daje energiju, izdržljivost i pospešuje oporavak nakon treninga Saznaj više
490,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
2.680002
Prosek: 2.7 (3 glasova)

Mega Kre-Alkalyn

  • bez faze punjenja
  • ne stvara kreatinsku nadutost
  • i do 10 puta jači od običnog kreatina

Kreatin je prvenstveno prirodni energent koji telo svakodnevno proizvodi i skladišti unutar organizma. Ljudsko telo svakodnevno proizvede oko 2 g kreatina. Naravno, možemo ga uneti i preko namirnica kao što su crveno meso, riba i mleko.Kreatin koji unesemo se 98 odsto deponuje u mišićima dok se preostali deo deponuje u mozgu, srcu i drugim organima.

Čemu služi keratin?

Kreatin poboljšava radnu sposobnost mišića, daje energiju, izdržljivost i pospešuje oporavak nakon treninga. Dobro svojstvo kreatina je i u tome što neutrališe mlečnu kiselinu koja se nakuplja u mišićima tokom treninga pa samim tim sprečava upalu mišića. Pošto kreatin omogućuje intezivnije treninge on samim tim potpomaže i brži razvoj mišićne mase.

Kre-alkalyn je patentirani oblik kreatina koji je Ph neutralan, puferisan da bi se usporila Ph osetljivost kreatina i konverzovanje u beskoristan kreatin. Mega kre-alkalyn je proizvod sa Ph vrednošću 12, sintetizovan je pomoću patentiranog procesa proizvodnje za promenu Ph vrednosti. Samim tim ima veću stabilnost i njegovo iskorišćavanje u telu je mnogo efikasnije od klasičnog kreatina. Puferisani kreatin deluje 10 puta jačom snagom u odnosu na klasičan kreatin pa se preporučuje upotreba svega 1,5 do 3 g dnevne doze. On poboljšava učinak kod treninga visokog inteziteta i treninga sa opterećenjem. Još jedna dobra strana puferisanog kreatina je to što ne izaziva nadutost i stomačne tegobe.

Takođe, jedna od njegovih prednosti je ta što nije potrebna faza punjenja koja je specifična za običan kreatin. Scitec Mega Krealkalyn je do sada najnaprednija formula kreatina koja će vaše performanse dovesti do savršenstva. Još jednom da napomenemo uzimanjem Mega Krealkalyn-a neće doći do tzv. povlačenja vode. Takođe, za veoma kratko vreme energiju vratiće ATP ili jednostavnije imaćete više energije za trening, bez upale mišića.

Krealkalyn je puferisani kreatin-monohidrat. Istraživanja su pokazala da se ova vrsta kreatina ne konvertuje u kreatinin koji nema nikakav uticaj na sportske performanse. Krealkalyn omogućava brzu i efikasnu absporpciju kreatina u mišiće i efikasniju regeneraciju molekula ATP-a (adenozin . Postoje podaci da Kre-Alkalin deluje 10 puta efikasnije od klasičnog kreatina i da nisu zapažene stomačne tegobe koje može da izazove kreatinska nadutost.

Preporučena upotreba: Uzeti najmanje 3 kapsule dnevno na prazan stomak sa puno tečnosti, pre i posle treninga, i pre obroka u bilo koje drugo doba dana.

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: U cilju izgradnje mišićne mase preporučujemo kombinaciju sa Scitec 100% Whey Professional proteinom, tako sto posle treninga popijete Kre-Alkalin sa Sci 100% Whey Professional proteinom ali sa vodom!

Nutritivna vrednost proizvoda:

Nutritivna vrednost

Po dozi

(1 kapsula)

Na 100 g proizvoda

Energija

3,14 kJ/0,75 kcal

228kJ/54,5 kcal

Proteini

0,163 g

11,8 g

Masti

0.012 g

0.87 g

Ugljeni hidrati

0 g

0 g

Sastav

Kre-Alkalyn®

(puferisani kreatin monohidrat)

 

1.2g

 

100g

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisaneod strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške