You are here

PH-Modified Creatine

Proizdođač: 
Šifra:
652
Ukratko:
Dodatak ishrani na bazi kreatina, 750 mg kapsula efikasna kao 5 g praha, bez faze punjenja, povećava mišićnu snagu i performanse Saznaj više
2.670,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

PH-Modified Creatine

  • dodatak ishrani na bazi kreatina

  • 750 mg kapsula efikasna kao 5 g praha

  • potpuna apsorpcija

  • nema faze punjenja

  • povećava mišićnu snagu i performanse

     

Kreatin monohidrat je jedan od najviše istraženih, a svakako jedan od najpopularnijih i najdelotvornijih suplemenata među sportistima. To svakako nije bez razloga. Naime, brojna istraživanja su dokazala kako suplementacija kreatinom uspešno povećava snagu i pomaže povećanje mišićne mase.

 

Kreatin ima važnu ulogu u procesu kontrakcije mišića. ATP daje energiju tako što se jedan od molekula fosfata odvaja i tako se stvara jedan drugi spoj i to ADP (adenozin di-fosfat). Nažalost u mišićnim tkivima se nalazi samo mala količina ATP-a. Kreatin predaje svoje molekule fosfata ADP-u, te se ponovo stvara ATP, što muskulatura može opet da koristi prilikom kontrakcija. Ukoliko se više kreatina nađe u mišićima time će se stvarati veća količina ATP-a. Ovako se obezbeđuje da mišići pruže maksimalni učinak. Kreatin potpomaže i regeneraciju mišića.

 

PH modifikovan kreatin je otporan na želudačnu kiselinu i direktno se transportuje u mišićno tkivo gde podstiče veću snagu i masu. Efikasnost ovakvog oblika kreatina je tolika da jedna kapsula odgovara porciji od 5 g kreatina u prahu.

 

Namena: dodatak ishrani na bazi kreatina.

 

Sadržaj aktivnog sastojaka

100 g

1 kapsula

PH-modifikovani kreatin (kreatin-monohidrat)

81,5 g

750 mg

 

Sastojci: kreatin-monohidrat; kapsula-želatin; regulatori kiselosti – kalijum-hidrogenkarbonat, natrijum-fosfat; sredstva protiv zgrudvavanja – silicijum-dioksid, magnezijum-stearat.

 

Način upotrebe: uzeti 1kapsulu do 2 puta dnevno, uz obrok. Preparat koristiti uz odgovarajuću ishranu i program vežbanja.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osobama sa oboljenjem bubrega, kao ni osobama sa rizikom od renalnih poremećaja, npr. dijabetičarima, osobama koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje ili koriste lekove, pre upotrebe proizvoda, treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Uz suplementaciju kreatinom, neophodno je uzimati što više vode, najmanje 6-8 čaša dnevno. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece!

 

Informacija o alergenima: proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju jaja, školjkaši, riba, soja, kikiriki, jezgrasto voće i mleko.

 

Način čuvanja: čuvati dobro zatvoreno na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od zamrzavanja, sunca i vlage.

 

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške