You are here

Trans X Professional

Proizdođač: 
Šifra:
594
Ukratko:
Podrška u izgradnji mšićne mase, snaga, energija i brži oporavak Saznaj više
2.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Trans X Professional

  • Podrška u izgradnji mšićne mase

  • Snaga, energija i brži oporavak

     

TRANS-X Professional predstavlja novu formulu transportnog sistema na bazi kreatina.

Ono što TRANS-X Professional čini posebnim je sledeće: On sadrži efikasne ćelijske volumizatore i supstance koje obnavljaju ATP - molekul bogat energijom. Što se tiče kreatina on se u TRANS-X Professional preparatu nalazi u okviru ATTACK multi-vektorijalnog kreatinskog matriksa. Pored kreatina, odličnom sastavu TRANS-X Professional-a doprinosi prisustvo glutamina u okviru G-BOMB multi-vektorijalnog glutaminskog matriksa. Glutamin je tu da pomogne da organizam bude u anaboličkoj fazi tj. u fazi izgradnje željene mišićne mase, kao i da podrži funkciju imunog sistema. Značajne količine dekstroze su deo transportnog sistema treće generacije. TRANS-X Professional sadrži HEMO NO matriks koji predstavlja argininski kompleks čija je uloga u maksimalnom transportu nutrijenata i obezbeđivanju željene neverovatne pumpe. Ono što još daje posebnost sastavu TRANS-X Professional-a je prisustvo beta-alanina, koji je buster karnozina, a koji pomaže efikasnom jačanju snage. Još jedna od komponenti koja doprinosi izuzetnom sastavu TRANS-X Professional je prisustvo insulinskih maksimizera, jer je insulin odgovoran za brzo i efikasno iskorišćenje svih anaboličkih sastojaka u organizmu prisutnih u TRANS-X Professional preparatu.

Nutritivna vrednost proizvoda

100 g

Energija

1260 kJ/300 kcal

Masti

-od toga zasićene masti

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

-od toga šećeri

75 g

75 g

Proteini

0 g

So

0 g

 

 

Sadržaj aktivnih sastojaka

100 g

% NRV

ATTACK multi-kreatinska matrica

(kreatin-monohidrat, anhidrovani kreatin, kreatin-citrat,

mikronizirani kreatin-monohidrat, kreatin-piruvat)

- od toga čistog kreatina

12 000 mg

 

 

10 567 mg

*

G-BOMB matrica

- L-glutamin

- mikronizovani L-glutamin

- L-glutaminska kiselina

- L-alanin

- pteroilmonoglutaminska kiselina

2 200 mg

1 150 mg

500 mg

500 mg

50 mg

330μg

 

*

*

*

*

15

Beta Alanin

1 600 mg

*

HEMO NO matrica

- L-arginin

- L-ornitin-hidrohlorid

- alfa-ketoglutarat-kalcijum AKG

1 000 mg

940 mg

50 mg

10 mg

*

Taurin

1 000 mg

*

Aktivni fosfatni kompleks

- magnezijum-hidrogenfosfat

- dikalijum-hidrogenfosfat

- kalijum-dihidrogenfosfat

350 mg

200 mg

90 mg

60 mg

*

TRANS-X PROFESSIONAL Pomoćni kompleks

- alfa-lipoinska kiselina

90 mg

*

NRV – nutritivna referentna vrednost; *NRV nije ustanovljena

 

Sastojci: dekstroza; kreatin-monohidrat; regulator kiselosti – limunska kiselina; arome narandže i crvene narandže; beta-alanin; L-glutamin; sredstvo protiv zgrudvavanja – trikalcijum-fosfat; taurin; L-arginin; L-glutaminska kiselina; mikronizirani L-glutamin; magnezijum-hidrogenofosfat; suvi ekstrakt ploda gorke dinje (Momordica charantia)(15:1); anhidrovani kreatin; kreatin-citrat; mikronizirani kreatin-monohidrat; kreatin-piruvat; alfa-lipoinska kiselina; dikalijum-hidrogenofosfat; kalijum-dihidrogenfosfat; L-alanin; L-ornitin-hidrohlorid; kalcijum-alfa-ketoglurat; boje – ponso 4R*, sanset žuta FCF*; suvi ekstrakt semena (Trigonella foenum-graecum)(20% 4-hidroksi-izoleucina); pteroilmonoglutaminska kiselina.

*Upotrebljene boje mogu nepovoljno uticati na aktivnsot i pažnju kod dece.

 

Način upotrebe: rastvoriti jednu dozu (100 g = 1,5 merica) praška u 1000 ml vode. Konzumirati jednu dozu dnevno, podeljenu u više porcija u toku dana, nakon buđenja ili nakon treninga, poželjno na prazan stomak. Održavati dobru hidriranost organizma tokom celog dana. U ,,fazi punjenja'' koja traje prvih 5-7 dana primene, preporučuje se do 20 g kreatina dnevno, a u ,,fazi održavanja'', 3-5 g kreatina dnevno.

 

Upozorenja: Namenjeno odraslim osobama koje naporno vežbaju. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osobama preosetljivim na neki od sastojaka, kao ni dijabetičarima i osobama sa oštećenom funkcijom jetre i bubrega. Pre upotrebe se treba posavetovati sa lekarom ili farmaceutom. Uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje (mučnina, dijareja, grčevi i paresteziju (blagi osećaj trnaca po koži) – ove privremene smetnje mogu se ublažiti uzimanjem više manjih doza u toku dana. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

 

Informacije o alergenima: proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mleko, jaja, gluten, soja kikiriki, riba, ljuskari i jezgrasto voće.

 

Način čuvanja: čuvati na suvom i hladnom mestu. Sunčeva svetlost i oplota mogu oštetiti ambalažu.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške