You are here

Chromic Fuel®

Proizdođač: 
Šifra:
899
Ukratko:
Hrom pomaže pri regulaciji šećera u krvi, a samim tim smanjiće vam i osećaj gladi i želju za “lošom” visokokaloričnom hranom. Hrom, takođe, pomaže pri gubljenju masnih naslaga, ali i očuvanju mišićne mase. Saznaj više
1.170,00 RSD
990,00 RSD
180,00 RSD (15%)

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Chromic Fuel®

  • Visokokvalitetan, čist hrom pikolinat
  • Utiče na smanjivanje telesnih masti
  • Podstiče stvaranje čiste mišićne mase

Hrom je esencijalni mineral koji se u našem organizmu nalazi u malim količinama, ali većina populacije ( čak 40 % žena i 60 % muškaraca) ga ne unosi u dovoljnoj količini. Hrom pikolinat je forma hroma koja je korišćena u Chromic Fuel suplementu i jedna je od formi koja se najbolje i najbrže apsorbuje.

Hrom pomaže pri regulaciji šećera u krvi, a samim tim smanjiće vam i osećaj gladi i želju za “lošom” visokokaloričnom hranom. Hrom, takođe, pomaže pri gubljenju masnih naslaga, ali i očuvanju mišićne mase.

Tokom kliničkog ispitivanja koje je trajalo čak 72 dana, pacijenti sa prekomernom telesnom težinom koji nisu bili na dijeti podeljeni su u tri grupe. Prva grupa dobijala je 400 mcg hroma, druga 200 cmg, dok treća grupa nije uopšte uzimala ovaj suplement. Grupe koje su konzumirale hrom izgubile su u proseku 2 kilograma, ali i dobile više od pola kilograma mišićne mase. Oni koji nisu konzumirali hrom nisu imali promena u telesnoj kompoziciji.

Chromic Fuel® suplement obezbediće vam 200 mcg najkvalitetnijeg hroma, što je i klinički odobrena i efektivna doza, i biće odličan dodatak vašoj dnevnoj ishrani

Broj doza po pakovanju: 100

Doziranje i upotreba: 1 kapsula dnevno.

Sastav:

1 kapsuli

u 100 g

Energetska vrednost

1 kcal

403 kcal

Proteini

40 mg*

16 g

Ugljeni hidrati

210 mg*

84,7 g

Masti

1 mg*

403 mg

Hrom (pikolinat)

200 mcg

80,64 mg

*PDU nije utvrđen

Ostali sastojci: želatin, krompirov skrob, celuloza (sredstvo za povećanje zapremine), tigliceridi srednjeg lanca(emulgator), magnezijum stearat (sredstvo protiv zgrudvavanja).

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Upozorenje: ako ste trudni ili dojite ili ste na terapiji lekovima, treba da konsultujete lekara pre upotrebe. Čuvati na suvom i hladnom mestu na temperaturi između 15 i 30 stepeni, van domašaja dece!

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške