You are here

Digest Support

Šifra:
305
Ukratko:
Kompleks enzima za varenje proteina, masti, ugljenih hidrata sa dodatkom kompleksa koji deluje kao antigas supstanca Saznaj više
1.480,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Digest Support

  • kompleks enzima za bolju razgradnju unete hrane

  • HemiSeb kompleks - deluje kao antigas supstanca

Enzimi se nalaze uglavnom u organima za varenje i proteinskog su porekla. Oni služe za razgradnju (varenje) unete hrane, znači oslobađaju materije koje su neophodne za energiju, izgradnju ili zdravlje našeg tela. Nedostatak ili manjak nekog enzima u sistemu znači niži procenat iskorišćenosti unete hrane. Ne samo da naš organizam dobija manje vrednih supstanci nego ceo tok varenja ide otežano i stvaraju se gasovi neprijatnog mirisa. Ovo nemenovno uzrokuje pad imunog sistema i opšteg stanja organizma.

Digest Support preparat sadrži ceo asortiman enzima za varenje proteina, masti, ugljenih hidrata i jedan tzv. HemiSEB kompleks koji deluje kao antigas supstanca.

Svaka osoba poseduje određenu koncentraciju enzima u probavi što znači i određenu količinu svarljivosti hrane u jedinici vremena. Sportisti koji žele da povećaju unos proteina ili drugih hranljivih supstanci moraju uneti enzime u vidu suplemenata pošto organizam neće stići da iskoristi svu unetu hranu i jednostavno hrana će proći nesvarena kroz probavni trakt.

Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: Za bolje varenje i podršku probavnom traktu može se kombinovati sa Twinlab Fiber Sol I/ili Natrol Acidophilus

 

Sadržaj aktivnih sastojaka

U 100 g   

U jednoj dozi

(2 kapsule)

U dnevnoj dozi

(6 kapsula)

%PDU*

Mešavina digestivnih enzima (proteaze, amilaze, lipaza, celulaza, laktaza,

saharaza,maltaza, glukanaza, ksilanaza, pektinaza, fitaza)

73,53 g  

1000 mg

3000 mg

**

Kalcijum

4,412 g  

60 mg

180 mg

22,5%

*PDU = preporučeni dnevni unos ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

 

Sastojci: Mešavina digestivnih enzima (proteaze, amilaze, lipaza, celulaza, laktaza, saharaza, maltaza, glukanaza, ksilanaza, pektinaza, fitaza); kalcijum fosfat; sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat, silicijum-dioksid; maltodestrin; kapsula: želatin.

 

Način upotrebe: Uzimati jednu dozu (2 kapsule) 30 minuta pre obroka ili uz obrok, 3 puta dnevno.

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama preposetljivim na bilo koji sastojak proizvoda, trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

 

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu, van domašaja dece.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške