You are here

Zahvalni smo...

Aleksandar Terzić

Aleksandar Terzić

Profesionalni MMA borac od 2015. godine. Student završne godine na Fakultetu za Sport i Fizičko Vaspitanje Univerziteta u Beogradu, na odseku - kondicija.

Personalni fitness i kondicioni trener.
Profesionalni MMA skor 6 pobeda, 1 poraz.

Katarina Peruničić

Katarina Peruničić

Ima 21. godinu, rođena je u Zrenjaninu gde i danas živi i radi. Katarina je fitnes instruktor i personalni trener, licencirani je Kangoo Jumps instruktor i savetnik za ishranu i suplementaciju u rekreaciji i fitnesu. Fitnes je njena strast, obožava treninge, zdravu ishranu i da pomaže ljudima da dostignu svoj cilj! :)

Nina Džombeta

Nina Džombeta

Nina je rođena u Novom Sadu, 9.1.1995. godine. Njen prvi izbor u sportu je bila odbojka. Nina studira ekologiju. 

Ona je član kajaške reprezentacije Srbije već sedam godina. Nagrađivana je na domaćim takmičenjima. Predstavljala je Srbiju na evropskim i svetskim takmičenjima. 

Domaći mediji su je u nekoliko navrata prepoznali ne samo kao uspešnu, već kao i najlepšu sportistkinju u Srbiji. 

Zlatko Šulja

Zlatko Šulja

Zlatko je rođen 25.10.1996. godine. Balkanski šampion u kategoriji +75kg, juniori 2019. god. Vicešampion Juniori +75kg. Vicešampion Seniori bodybuilding -90kg (poluteška kategorija) 

Prvenstvo srbije: 28.10.2017. : Bronzana medalja Seniori bodybuilding -90kg (poluteška kategorija)

Marko Stanojević

Marko Stanojević

Marko Stanojević rođen u Požarevcu 29.04.1996. godine. Bavi se bodibildingom 7 godina i iza sebe ima trenutno tri takmičenja u bodibildingu i jedno u powerliftingu.

Nagrađivani bodibilding takmičar u juniorskoj kategoriji. Vicešampion Srbije u benčpresu

Dejana Bačko

Dejana Bačko

Dejana Bačko (Devojka sa krilima) rođena je 09.12.1994.godine u Novom Sadu bez gornjih ekstremiteta. Od svoje devete godine je član udruženja „WDMFK“ (slikari koji slikaju ustima i nogama).

2014. godine završila je srednju umetničku školu za dizajn „Bogdan Šuput“ odsek likovni tehničar u Novom Sadu.

Vladica Jovanović

Vladica Jovanović

Vladica Jovanović je rođen 02.07.1983. u Beogradu
Radi kao personalni trener u svom fitness klubu i sprema takmičare i takmičarke iz raznih kategorija i u tome je veoma uspešan. Ima 10 šampiona države iz svog kluba koje je sam spremao. Takođe radi online treninge (rekreativci) i online spremanje takmičara.

Dijana Jovanović

Dijana Jovanović

Dijana Jovanović je rođena u Valjevu 03.01.1990. godine, šampion "Jagodina Open", vicesampion države, šampion "Jagodina Open", šampion PHD Beograd open-a, Top 10 Arnold Classic Europ Barcelona - zauzela 8. mesto u konkurenciji od 33 devojaka. Sertifikovani trener i pored toga diplomirani menadžer. Kategorija je bikini fitness (do 163cm) 

Milan Marković

Milan Marković

Milan Marković je rođen 23.12.1997. godine u Subotici. Živi u malom obližnjem selu Novi Žednik. Trenira StreetWorkout / Calisthenics 8 godina, a pre toga se bavio fudbalom. Student jeVisoke strukovne skole za obrazovanje vaspitača i trenera. 

 

Stefan Simonović

Stefan Simonović

tefan Simonovic je rođen 26.januara 1998. Živi u Leskovcu. Bavi se powerliftingom i ovo su njegova dostignuća :

Prvak Balkana u powerliftingu(trijatlonu) u disciplini tinejđzer do 75 kg .

Svetski prvak u bench presu u kategoriji tinejđzer (T-2 do 75 kg )

Dva svetska rekorda u mrtvom dizanju i bench presu: Mrtvo dizanje 255 do 75 kg kategorija i benč 145 do 75 kg kategorija.

 

Igor Jeftić

Igor Jeftić

Igor Jeftić je iz Bijeljine, bodibildingom se bavi skoro dve decenije. 

Šampion Balkana i države, polufinalista evropskih i svetskih takmičenja, među kojima su i Mr Olimpia i Arnold Classic. Radi kao personalni i online trener. 

Maksim Trzin

Maksim Trzin

Maksim je iz vojvođanskog sela Bačkog Brega. Trenutno živi i radi u Novom Sadu. Mlada nada srpske bodibilding scene. 

Debitovao je 2013. godine na Prvenstvu Vojvodine, gde je osvojio 2. mesto u kategoriji juniora. Nekoliko puta je proglašavan apsolutnim pobednikom na državnim prvenstvima i evropski je vicešampion. 

Seka Aranitović

Seka Aranitović

Aleksandra Seka Aranitović je rođena 25.06.1990. u Zrenjaninu. Bavi se Powerliftingom od 2015. godine.

Već na prvom takmičenju u bench press-u oborila je državni rekord. Aleksandra ostvaruje najbolje rezultate na evropskim i svetskim takmičenjima predstavljajući Srbiju u kategoriji do 52kg. 

Aleksandra Aničić

Aleksandra Aničić

Aktivno se bavila košarkom 8 godina i sa timom bila višestruki šampion RS i BIH. 

Zbog mnogobrojnih povreda i doktorske zabrane bavljenjem sportom, bila je primorana da prekine košarkašku karijeru. Novu strast je pronašla u teretani, koja je ispočetka bila mesto utehe, a kasnije postala nova ljubav.

Vera Cicvarić

Vera Cicvarić

Rođena je 1981. godine i profesionalno se bavi fitnesom skoro 15 godina. Prvo, kao deo tima fitness Centra Ivane Španović ,,She'', kasnije i u ,,Alpha Gym'' teretani u Novom Sadu.

U njenom fokusu su individualni programi, ali i grupni treninzi, treninzi kondicije i snage, koje nastoji da individualizuje i prilagodi potrebama svakog klijenta. 

Vuk Vukašinović

Vuk Vukašinović

Rođen je 1985. godine u Beogradu. Vlasnik je boxa CrossFit Prvi Tim i SkrozzFit dostave hrane.

Radi na Fakultetu za sport. Trener je i ima licencu CrossFit Level 2 Trainer, a već nekoliko godina se i takmiči. 

Sunčica Savić

Sunčica Savić

Sunčica Savić je rođena 1989. godine u Vranju. Bavi se fitnesom i takmiči se u kategoriji Bikini Fitness. Radi i kao personalni trener u Sparta gym-u u Vranju.

Osvajala je državna prvenstva i proglašavana je apsolutnom pobednicom. Osvojila je i zavidno drugo mesto na evropskom takmičenju u Knjaževcu. 

 

Milan Savić

Milan Savić

Rođen je 1986. godine u Vranju. Bavi se bodibildingom - teška kategorija.

Osvajao je državna i balkanska prvenstva u bodibildingu u IFBB federaciji. Vlasnik je teretane Sparta Gym u Vranju, gde zajedno sa suprugom Sunčicom, bodibilding takmičarkom takođe, drži treninge i stvara nove  šampione.

Nenad Kolev

Nenad Kolev

Nenad Kolev rođen je 1988. u Beogradu. Profesionalno se bavi bodibildingom. 

Pored uspešne bodibilding karijere, Nenad radi i kao trener u fitness centru "Vladica" u Beogradu.

Nenad Glišović

Nenad Glišović

Nenad Glišović rođen je 3.07.1993. godine u Čačku. Takmičar u bodibildingu i personalni trener.  

Ceo život se bavi sportom, a većinu tog staža provodi u teretani.

 

Ognjen Stojanović

Ognjen Stojanović

Ognjen je rođen 1990. u Novom Sadu. Sportom je počeo da se bavi 1995. godine.

Do 2006. godine aktivno se bavio plivanjem, a triatlon je počeo da trenira 2005. godine uz nadzor trenera Dr Franje Fratrića. Osvajač više evropskih, balkanskih i državnih odličja u triatlonu.

Ivan Lenđer

Ivan Lenđer

Ivan Lenđer rođen je u Zrenjaninu 1990. godine. Plivanje trenira od svoje sedme godine i specijalista je za delfin stil.

Na Svetskom prvenstvu za juniore, 2006. godine je osvojio zlatnu medalju. Od 2009. godine je u seniorskoj konkurenciji i iste godine je osvojio zlato na Mediteranskim igrama. Ostvario je zapažene rezultate na evropskoj i svetskoj plivačkoj sceni.

Miša Bačulov

Miša Bačulov

Miša je rođen 1982. godine. Borilačkim sportom  je počeo da se bavi 2000. godine.

Prvo se bavio klasičnim boksom, a potom prešao na tajlandski boks, full contact, muay thai. Takmičarsku karijeru započeo je 2013. godine. Na putu velikog uspeha isprečila se ozbiljna povreda ramena, zbog koje je morao da prestane s takmičenjima.

Ervin Katona

Ervin Katona

Ervin je rođen 1977. u Subotici. Jedan je od najboljih svetskih strongmena.

Bio je juniorski nacionalni kik boks šampion. Sa treninzima snage započinje u 25. godini i dostiže titulu vodećeg srpskog takmičara u strongmenu. Ervin je ušao u Ginisovu knjigu rekorda 25. aprila 2009. kada je vozilo težine 980kg držao podignutim čak 1 minut i 2 sekunde.

Jelena Đurić

Jelena Đurić

Jelena je počela da se bavi sportom 1996. godine i dve godine je trenirala plivanje, da bi naredne godine prešla na realni aikido.

Položila je ispit za žuti pojas. Nakon toga, 1999. godine pronašla se u kik-boksu, kojim se bavi skoro  dve decenije. Osvajala je najsjajnija odličja na svim nivoima takmičenja. Danas je kik-boks sudija i trener.

Marija Verešbaranji

Marija Verešbaranji

Marija je rođena 1981.godine u Subotici. Ona je body fitness takmičarka.

Osvajala je brojna odličja. Bila je državna šampionka na Državnom prvenstvu u bidibildingu i fitnesu u oktobru 2010.godine. Zajedno sa Ervinom Katonom, nosilac je titule "najjačeg para Srbije".

Igor Beretić

Igor Beretić

Rodjen je u Novom Sadu 31.05.1981. godine. Studirao na Fakultetu Sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu.

Plivanjem se bavi od 1990. godine, odnosno od otvaranja zatvorenog olimpijskog bazena na Spensu i od tada nastupa za P.K.Vojvodinu.

SK Phoenix

SK Phoenix

Đorđa Rajkovića 24, 21000 Novi Sad; Tel: 021/330-350, 064/113-50-57; e-mail: odzicmm@neobee.net

SK Phoenix je osnovan septembra  2002. godine u Novom Sadu sa ciljem omasovljavanja i popularizacije svih disciplina KICK BOX-a i SAVATE-a, kao i ostvarivanja vrhunskih rezultata na amaterskim i profesionalnim takmičenjima.

Voleyball 2000

Voleyball 2000

Odbojkaški klub Volleyball 2000 Subotica nastao je 2000. godine. Važan je deo sportskog života u Subotici.

Kao član OS Srbije, OS Vojvodine i SS Subotice, još od 2001.god organizuje odbojkaške turnire za devojčice i dečake u Street Volleyball-u.

Miodrag Jotić

Miodrag Jotić

Miodrag se bavio borilačkim veštinama. Jedan je od najboljih Kung fu i Savate takmičara u Srbiji.

Bio je najbolji jugoslovenski kung fu takmičar u periodu od 1978. do 1982. godine. U Savate-u je bio juniorski prvak Jugoslavije do 1985. godine, a najbolji među seniorima je bio od 1985. do 1991, godine. 
 

Klub "Vojvodina"

Klub "Vojvodina"

Klub borilačkih sportova “Vojvodina” postoji od 1978. godine. 

Ovaj borilački klub je nastao iz kung-fu kluba "Novi Sad". Od 16.01.1992. godine klub je promenio ime u Savate klub "Vojvodina" (registrovan u GSUP-u pod brojem 850). Od 1993. godine je član Sportskog Društva "Vojvodina".

Boris Popović

Boris Popović

Rođen je 1979. u Novom Sadu. Bavi se MTB biciklizmom već 20 godina. 

Boris je veliki zaljubljenik u prirodu i biciklizam. Aktivan je i dalje u ovom sportu, ali je i vlasnik jednog Bike shop-a u Novom Sadu. 

Draženko Ninić

Draženko Ninić

Draženko je rođen 1976. godine u Štutgartu. Svetski i evropski prvak u kikboksu i majstor borilačkih veština. 

Bio je šampion Mediterana, dva puta prvak Balkana. Profesionali prvak Evrope je bio četiri puta i profesionalni svetski prvak tri puta u tri različite federacije.

Ivana Popadić

Ivana Popadić

Rođena je u Zrenjaninu 1983. godine. Uspešna atletičarka - trkačica na 400-800 metara.

Višestruka je juniorska i seniorska prvakinja Jugoslavije, popednica kupa Jugoslavije i popednica kupa Šampiona Evrope u 2000. god. na 800 m. 

Nebojša Radočaj

Nebojša Radočaj

Nebojša se aktivno bavio sportovima snage i jedan je od najuspešnijih srpskih strongmena. 

Šampion je Jugoslavijeu teškoj kategoriji za 2000. godinu i pobednik 2001. u kategoriji 125 kg u Zaječaru. On je prvi čovek u Jugoslaviji koji je uspeo da sruši barijeru od 700 Lbs ( 317,5 kg ) u vučenju.

Juraj Valenčik

Juraj Valenčik

Rođen 3. aprila. 1978 god. Uspešan bodibilding takmičar. 

Juniorski vicešampion Jugoslavije 1995. u Beranima, 3. mesto kup Jugoslavije 1997. u Kučevu, 1. mesto Državno prvenstvo 1997. u Varvarinu, 1. mesto kup Jugoslavije 1998. godine u Boru, Balkanski Šampion 1998. godine u Buzau (Rumunija).

  Peđa Petrović

  Peđa Petrović

  Peđa je rođen 1972. godine. Odrastao je u Gospiću, u Hrvatskoj.

  On je višestruko nagrađivani bodibilding takmičar. Osvajao je državna i jugoslovenska prvenstva, ali i odličja na svetskim i regionalnim takmičenjima. Bodibildingu je aktivno posvećen i danas, sa akcentom na mentorstva i savetovanje. 
   

  Nenad Sudarov

  Nenad Sudarov

  Nenad se profesionalno bavi triatlonom. 

  Prvak Jugoslavije 1999, 2000, 2001,Pobednik serijala trka YUTU CUP-a 1999, 2000, 2001,Pobednik otvorenog prvenstva Bugarske 2001 - Sofija, Pobednik Balkanskog prvenstva 2000-Sofija (Bugarska), 2. mesto Balkanskog prvenstva 2001-Lesbos (Grčka)

  Negovan Jovanović

  Negovan Jovanović

  Višestruki prvak Jugoslavije u bodibildingu. 

  Negovan je višestruki prvak Kupa Jugoslavije, šampion Balkana i vicešampion Mediterana.