You are here

Beta Alanine

Proizdođač: 
Šifra:
1855
Ukratko:
  Produžava i poboljšava trening visokog intenziteta Odstranjuje zamor u mišicima tokom treninga i u stanju mirovanja Pozitivan učinak na izgradnju mišićne...Saznaj više
1.490,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Beta Alanine

 

  • Produžava i poboljšava trening visokog intenziteta

  • Odstranjuje zamor u mišicima tokom treninga i u stanju mirovanja

  • Pozitivan učinak na izgradnju mišićne mase

  • Namenjen je i za muškarce i za žene

     

Beta alanin je prirodna neesencijalna kiselina koju unosimo u organizam putem hrane kao što su piletina, govedina, svinjetina i riba. Međutim beta alanin se često ne može uz pomoć namirnica, koje se svakodnevno konzumiraju, uneti u dovoljnim količinama zbog čega je unos preko dijetetskih preparata izuzetno značajan.

U mišićima koji se nalaze pod opterećenjem stvara se mlečna kiselina koja izaziva zamor i otkazivanje mišića što dovodi do manje efikasnosti tokom treninga i negativno utiče na stvaranje mišićne mase i kondicije. Ova pojava se može neutralisati ukoliko se smanji dejstvo mlečne kiseline i koncentracija vodonikovih jona a za to je zadužen L-karnozin čiji je prekurzor Beta alanin. Karnozin deluje kao pufer koji koriguje Ph vrednost, koja se pojavom mlečne kiseline smanjuje u mišičnom tkivu, i tako odlaže pojavu umora u mišićima.

Scitec-ov Beta Alanin sadrži 4000 mg beta-alanina u dnevnoj dozi a pakovanje je dovoljno za jedan mesec. Studije pokazuju da se redovnim unosom Beta alanina 2-4 nedelje povećava i koncentracija karnozina u mišićima za oko 60%. Unos Scitec-ovog Beta alanina će rezultirati velikim brojem benefita za vaš organizam i sportske performanse a pre svega treninzi će biti intenzivniji i efikasniji uz više snage i izdržljivosti.

 

Sastojci: Beta alanin; kapsula [želatin; sredstvo za glaziranje: šelak; boja: oksidi i hidroksidi gvožđa; regulator kiselosti: amonijum-hidroksid, kalijum-hidroksid]; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijumove soli masnih kiselina.

 

Aktivni sastojci

U dnevnoj dozi (5 kapsula)

Beta alanin

4000 mg*

*=Nutritivna referentna vrednost (NRV) nije ustanovljena

Način upotrebe: konzumirati po 1 kapsulu 5 puta dnevno, na svaka tri sata, uz veliku količinu vode.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju i mleko, jaja, soja, gluten, kikiriki, jezgrasto voće, celer, riba, ljuskari i mekušci i sumpor-dioksid.

Upozorenje: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka. Uzimanje velikih pojedinačih doza beta-alanina moze da bude praceno prolaznim, bezopasnim osecajem trnjenja i bockanja u misicima.

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života.Prilikom otvaranja proizvoda može doći do istovremenog odlepljivanja i unutrašnje zaštitne folije što ne utiče na ispravnost i kvalitet proizvoda.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren na suvom i hladnom mestu. Ako se u pakovanju nalazi kesica adsorbera vlage ne uklanjati je nakon otvaranja. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: Mađarska

 

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške

Slični proizvodiomogućio Pansport Forum