You are here

Beta Alanine Powder

Proizdođač: 
Šifra:
36
Ukratko:
Poboljšava performanse, obezbeđuje više snage i izdržljivosti Saznaj više
2.790,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Beta Alanine Powder

  • poboljšava performanse
  • obezbeđuje više snage i izdržljivosti

Beta alanin je prirodna beta amino kiselina. Efekti ove amino kiseline nisu direktni, već indirektni i njenim unosom se povećava sinteza karnozina. Karnozin je prirodno prisutan di peptid, sastavljen je od beta alanina i histidina, i nađen je u oba tipa mišićnih vlakana, ali mnogo više u tipu 2. Mišićna vlakna tipa 2 se primarno koriste kod visoko intenzivnih treninga i najviše odgovaraju na mišićni rast. Studije su pokazale da upotrebom beta alanina u periodu od četiri nedelje rezerve karnozina mogu da se povećaju i preko 50%, a redovnom upotrebom od oko tri meseca, čak i 80 %. Ovakvo povećanje karnozina u mišićima povećava i sposobnost organizma da neutrališe dejstva mlečne kiseline i da duže i kvalitetnije trenira.

Prolab Beta alanine powder je nov proizvod u asortimanu Pansporta.
Ovaj proizvod ima za cilj prvenstveno da produži i poboljša trening visokog inteziteta. Ovakvi treninzi iziskuju velike napore, a upotrebom ove amino kiseline bolovi u mišićima, za vreme ili posle treninga, kao i između serija na treninzima, mogu biti znatno umanjeni. Zamor u mišićima na dnevnom nivou, u stanju mirovanja, može biti odstranjen upotrebom ovog preparata. Veliki broj vežbača, kojima su treninzi na veoma visokom nivou, ima potrebu za korišćenjem beta alanina, a najviše je značajna za bodibildere i dizače tegova. Naravno, u ovu grupu spadaju i drugi sportovi koji zahtevaju veliku snagu i izdržjivost kao što su mma, jiu jitsu, rvanje itd. S obzirom na to da prisustvo karnozina u telu direktno zavisi od beta alanina, korišćenje Beta alanine powder proizvoda dovodite svoj organizam u željeno stanje. Karnozin se poput kreatina nalazi u mišićnom tkivu, a u većoj u meri u takozvanim belim mišićnim vlaknima, koja služe za podizanje velikih težina i eksplozivnost. Pored navedenih primera regulacije, karnozin ima veoma jako antioksidativno dejstvo. Usporava degradaciju proteina u procesu starenja, pročišćava krvne sudove od kalcijuma i podmlađuje vezivno tkivo. Ovo je još jedan od dobrih razloga da Beta alanine powder uvrstite u vaš plan suplementacije. U borilačkim sportovima je eksplozivna mišićna snaga i proizvodnja energije nešto što predstavlja osnovu za svakog borca, a korišćenjem Beta alanine powder suplementa, ove performanse podižemo na visok nivo. Povećanje mišićne mase je još jedan benefit koji dobijamo konzumiranjem Beta alanine powder-a, a dobro je poznata činjenica da je povećanje mišićne mase cilj većine vežbača u svakoj teretani. Anaerobna mišićna izdržljivost je izuzetno bitna za sve dizače tegove, bodibildere i powerliftere i u tom smislu je ovaj proizvod od velikog značaja za navedene sportiste. Pored anaerobne mišićne izdržljivosti, veliki napredak se primećuje i u aerobnoj muskulaturnoj izdržljivosti, a samim tim se povećava i kapacitet vežbanja i možemo da treniramo duže i intenzivnije. Beta alanine powder spada u novije proizvode na tržištu, a za razliku od regularnog beta alanina znatno više povećava nivo karnozina u telu i odlaže mišićni zamor mnogo uspešnije.

Beta alanine powder je pred vama, i imate priliku da isprobate njegovu efikasnost, i sigurno neće izneveriti vaša očekivanja, jer napravljen sa ciljem da vaš trening i vaš organizam budu uvek spremni i odmorni za još jedan trening na još višem nivou. Snaga i izdržljivost zahtevaju jake treninge, a velika snaga i još veća izdržljivost zahtevaju Beta alanine powder. Budite fokusirani.

Preporučena upotreba: jednu dozu (1.6 g ~ ½ kafene kašičice) pomešati sa vodom, sokom ili drugim napotkom. Konzumirati dva puta dnevno. Danima sa treningom, konzumirati jednu dozu neposredno pre treninga i jednu dozu odmah nakon treninga. Pripremati neposredno pre konzumiranja!

Sastojak

Količina po porciji (1,6 g)

%PDU

CarnoSyn® Beta-alanin

1.6 g

*

Nutritivna vrednost proizvoda:

Nutritivna vrednost

Po porciji (1.6 g)

Na 100 g proizvoda

Energija

27.20 kJ/6.40 kcal

1700 kJ/400 kcal

Proteini

1.6 g

100 g

Masti

0 g

0 g

Holesterol

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

0 g

0 g

Šećeri

0 g

0 g

Vlakna

0 g

0 g

Natrijum

0 g

0 g

 

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

 

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške