You are here

Caffeine

Proizdođač: 
Šifra:
0650
Ukratko:
Kofein je najpopularniji stimulans centralnog nervnog sistema i idealno je sredstvo za povećanje energije i snage za intenzivne treninge. Njegov učinak se oseti već oko pola sata nakon uzimanja. Poboljšava koncentraciju i daje telu pravi polet za savladavanje različitih napora, uključujući i mentalnih. Poboljšava koncentraciju i tokom najnapornijih treninga. Saznaj više
1.150,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Caffeine

 • dodatak ishrani na bazi kofeina

 • 200 mg kofeina po kapsuli

 • poboljšava mentalne funkcije

 • povećava fokus i izdržljivost

 

 

  Kofein je najpopularniji stimulans centralnog nervnog sistema i idealno je sredstvo za povećanje energije i snage za intenzivne treninge. Njegov učinak se oseti već oko pola sata nakon uzimanja. Poboljšava koncentraciju i daje telu pravi polet za savladavanje različitih napora, uključujući i mentalnih. Poboljšava koncentraciju i tokom najnapornijih treninga.

  Kofein nije samo stimulans. Prodire i u mišićne ćelije utičući na izdržljivost i odlaganje umora čineći vas jačim za duže i napornije treninge.

  Uz kontrolisanu ishranu i adekvatnu fizičku aktivnost kofein dokazano ubrzava sagorevanje masti u masnim ćelijama, povećava proizvodnju energije u telu, pozitivno utiče na aerobne kao i na anaerobne sposobnosti pojedinca.

   

  Sastojci:

  Sadržaj aktivnog sastojka

  100 g

  1 kapsula

  Kofein (anhidrovani)

  38,46 g

  200 mg

   

  Ostali sastojci: sredstvo za povećanje zapremine – mikrokristalna celuloza; kapsula – hidroksipropilmetilceluloza; sredstva protiv zgrudvavanja-silicijum dioksid, magnezijum-stearat

   

  Način upotrebe: uzeti ne više od 1 kapsule za 24h, sa što više vode

   

  Upozorenja: Sadrži 200 mg kofeina u dnevnoj dozi proizvoda. Nije namenjeno osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ukoliko bolujete ili imate porodičnu istoriju bolesti kao što su visok krvni pritisak, srčane aritmije, srčani udar, angina, dijabetes, astma, bolesti praćene napadima, čir želuca i druge, pre upotrebe proizvoda se posavetujte sa lekarom ili farmaceutom. Ne koristite proizvod ako koristite lekove kao što su inhibitori monoamino oksidaze (MAOI), selektivni inhibitori preuzimanja serotonina (SSRI). Ako se javi ubrzano lupanje srca, vrtoglavica, jaka glavobolja, teškoće u disanju i slični simptomi, odmah treba prekinuti upotrebu i hitno potražiti pomoć lekara. Izbegavati istovremenu primenu sa kafom, energetskim i drugim napicima, lekovima koji sadrže kofein ili drugim stimulansima. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Ne koristiti ukoliko je pakovanje oštećeno;

   

  Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu, zdrav i izbalansiran način života. Čuvati van domašaja dece!

   

  Informacija o alergenima: proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju jaja, školjkaši, riba, soja, kikiriki, jezgrasto voće i mleko.

   

  Način čuvanja: čuvati na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od Sunca i vlage;

   

  Uvoznik: Pansport d.o.o., Stevana Peci Popovića 21, 21223 Veternik, Srbija

   

  Proizvedeno u/Uvezeno iz: SAD, za: SAN Corporation, 716 N.Ventura Road 431, Oxnard, CA 93030, USA

   

  Najbolje upotrebiti do kraja: datuma označenog na pakovanju;

   

  Oznaka serije: označeno na pakovanju;

   

  Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

  Slični proizvodi

  Upozorenje

  Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
  se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena

  Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

  Cene

  Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

  Opis i fotografije

  Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške