You are here

Caffeine 200

Šifra:
784
Ukratko:
Brzoapsorbujuća tečna kapsula za bolji fokus i izdržljivost; smanjuje umor. Saznaj više
1.100,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Caffeine 200

  • pojačava energiju i budnost

  • povećava izdržljivost

  • pomaže u smanjenju umora

  • brzoapsorbujuće tečne kapsule

 

Nutrex 200 Liquid Caps obezbeđuje 200 mg po dozi brzodelujućeg čistog kofeina u tečnom obliku. Gotovo trenutno pokreće čitav niz efekata koji dovode do povećanje performansi: daje energiju, povećava snagu, mentalnu fokusiranost i izdržljivost, smanjuje umor.

Kofein deluje kao stimulator centralnog nervnog sistema, povećava koncentraciju, ubrzava rad srca, povećava krvni pritisak i smanjuje apetit. Međutim, kofein nije samo stimulans. Ova supstanca prodire u mišićne ćelije i utiče na izdržljivost i odlaganje umora čineći vas jačim za duže i napornije treninge.

 

Dnevni unos kofeina iz svih izvora u količini do 400 mg (oko 5,7 mg/kg telesne mase), kao i unos pojedinačne doze od 200 mg kofeina, ne ugrožava bezbednost prosečne odrasle osobe, izuzev trudnica (EFSA Scientific Opinion).

 

Aktivna komponenta

1 kapsula

2 kapsule

%PDU*

Kofein, anhidrovani

200 mg

400 mg

**

*PDU – preporučeni dnevni unos. **PDU – nije ustanovljen.

 

Sastojci: emulgator (glicerol), kofein anhidrovani, prečišćena voda, kapsula (hidroksipropilmetilceluloza).

 

Doziranje i način upotrebe: uzeti 1 kapsulu 15 minuta pre treninga, ili po potrebi. Ne uzimati više od 2 kapsule u toku 24 h. Ukoliko proizvod uzimate u popodnevnim časovima, vodite računa da poslednja doza bude najmanje 6 časova pre odlaska na spavanje.

 

Upozorenje: proizvod se ne preporučuje osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda, deci mlađoj od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osobama sa srčanim smetnjama i visokim krvnim pritiskom. Za vreme korišćenja preparata, ne smeju se uzimati drugi napici i hrana koja sadrži kofein. Veće količine kofeina mogu izazvati nervozu, nesanicu i tahikardije. Ukoliko se pojavi neki od ovih simptoma, prekinuti sa uzimanjem preparata i obratiti se lekaru. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

 

Napomena: dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe preparata konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

 

Alergen info: proizvod može sadržati tragove MLEKA, JAJA, SOJE, LJUSKARA, RIBE, JAZGRASTOG VOĆA I KIKIRIKIJA.

 

Način čuvanja: proizvod čuvati dobro zatvoren na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti, direktne toplote i vlage, van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Lama d.o.o. Beograd

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške