You are here

Iso-Gel Energy Shock

Proizdođač: 
Šifra:
465
Ukratko:
Iso-Gel Energy SHOCK! je obogaćen mešavinom sastojaka koji čine sinergiju; Kofein, Beta-Alanine (CarnoSyn®), Taurin, L-Karnitin, Inozin i kompleks minerala dizajnirani su da značajno povećaju sportske performanse. Saznaj više
260,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Iso-Gel Energy Shock

  • brzo isporučuje energiju

  • pomaže u sprečavanju grčeva

  • povećava mentalni fokus i izdržljivost

  • povećava nivo performansi

 

Iso-Gel Energy SHOCK! je izvor ultra brze energije sjajnog ukusa. Sadrži koncentrisan kompleks ugljenih hidrata spremnih da momentalno isporuče potrebnu energiju. Iso-Gel Energy SHOCK! je obogaćen mešavinom sastojaka koji čine sinergiju; Kofein, Beta-Alanine (CarnoSyn®), Taurin, L-Karnitin, Inozin i kompleks minerala dizajnirani su da značajno povećaju sportske performanse.

 

Kofein deluje na povećanje mentalnog fokusa i dovodi vaš trening na viši nivo. Kofein je jedan od najpopularnijih brzo delujućih stimulansa. Taurin je aminokiselina slobodne forme koja učestvuje u različitim metaboličkim procesima. Važan je neurotransmiter i uključen je u proces razgradnje glukoze. L-Karnitin igra ulogu u oslobađanju energije iz masnog tkiva i omogućava transport masnoća do mitohondrija. Inozin pomaže organizmu da na siguran i efikasan način koristi kiseonik. Rezultat je veća snaga, energija, izdržljivost i izgradnja čiste mišićne mase. Beta Alanine (CarnoSyn®) – pomaže stvaranje karnozina u mišićima, koji učestvuje u regeneraciji celog organizma. Pruža podršku zdravom noćnom odmoru. Kompleks minerala – je specijalani mineralni kompleks koji sprovodi hranljive supstance do krvotoka. Sprečava grčenje mišića.

 

Jedna doza (1 kesica) sadrži:

Kalorija

Masnoća

Ugljeni hidrati

Šećeri

Proteini

Kalijum

Magnezijum

Natrijum

147

< 0,5 g

34 g

30 g

2,5 g

75 mg

75 mg

150 mg

Taurin

L-Glicin

L-Karnitin

L-Izoleucin

Inozin

Kofein

Beta-Alanin (CarnoSyn®)

1000 mg

1000 mg

500 mg

125 mg

300 mg

100 mg

100 mg

 

 

Sastojci: pročišćena voda, glukoza, fruktoza, maltodekstrin, amilopektin iz ječmeog skroba Vitargo®, izomaltuloza (Palatinose®), taurin, L-glicin, magnezijum citrat, natrijum hlorid, L-karnitinska baza, stabilizator: natrijum karboksimetilceluloza; aroma, inozin, tri kalijum citrat, konzervansi: kalijum sorbat i natrijum benzoat; Beta-Alanin, kofein, regulator kiselosti: limunska kiselina, jabučna kiselina; stabilizator: ksantanska guma; boja: (aroma guarane: karamela; aroma narandže: karoten, apo-karotenal; aroma trešnje: azorubin).

 

Upotreba: jednu kesicu konzumirati pre ili tokom treninga.

Upozorenje: Ne uzimati više od preporučene doze. Ne preporučeje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama. Čuvati van domašaja dece.

 

Alergen info: ovaj prizvod sadrži sastojke izdvojene iz mleka i soje. U proizvodnom pogonu se proizvode i proizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju, gluten, kikiriki i ljuskare.

 

Čuvanje: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

 

Poreklo: EU

Uvoznik: Fitco d.o.o. Novi Sad

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške