You are here

Isotec Endurance

Proizdođač: 
Šifra:
563
Ukratko:
Osvežavajući izotonični napitak za rehidraciju i nadoknadu tečnosti i elektrolita, za brži oporavak i bolje performanse Saznaj više
1.680,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Isotec Endurance

  • Rehidracija i nadoknada tečnosti i elektrolita
  • Obnavljanje energetskih rezervi
  • Brži oporavak i bolje performanse

Voda je osnovna materija preko koje se vrši razmena materija u našem organizmu, posredstvom nje mišići i mozak dobijaju hranu i lišavaju se otpadnih materija. Sa druge strane, voda služi i za termoregulaciju, tako što isparava sa površine kože i snižava temperaturu tela. Ovo su osnovni razlozi iz kojih je toku fizičkih napora veoma važno obezbediti adekvatan unos tečnosti.

Međutim, u toku treninga javlja se i potreba obnove energetskih rezervi koje se tada ubrzano troše. Ako se one iscrpe, tada telo mora da pređe na druge izvore energije, a to znači da započne sa razgradnjom mišića u energetske svrhe. Na taj način postižu se upravo suprotni efekti od željenih, pa telo intenzivno gubi na mišićnoj masi umesto da stimuliše mišićni rast.

ISOTEC ENDURANCE predstavlja rešenje oba problema. To je izotonični preparat koncipiran da održi visok energetski nivo tokom intezivnih napora i organizmu nadoknadi vitalne supstance. On sadrži koktel prostih i složenih ugljenih hidrata u cilju brzog ali postojanog priliva energije. Njegovom upotrebom izbegavate pad snage i motivacije, što Vaš trening podiže na viši nivo.

 

Namena proizvoda: namenjen sportistima i rekreativcima za nadoknadu tečnosti, elektrolita i energije pre, tokom i nakon treninga.

 

Sastav proizvoda:

Aktivni sastojci

U jednoj dozi (33 g)

%PDU*

U 100 g

Fosfor

442 mg

63%

1348,5 mg

Vitamin C

200 mg

250%

606,06 mg

Magnezijum

90 mg

24%

272,73 mg

Vitamin E

15 mg α-TE**

125%

45,45 mg α-TE**

*PDU = preporučeni dnevni unos** = alfa tokoferol ekvivalent

 

Nutritivne informacije:

Nutritivna vrednost

U jednoj dozi (33 g)

U 100 g proizvoda

Energija

487 kJ/116 kcal

1522 kJ/364 kcal

Proteini

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

- od toga šećeri

29 g

14 g

90,91 g

45,45 g

Masti

- od toga zasićene masne kiseline

0 g

0 g

0 g

0 g

So

0,63 g

1,9 g

Vrednosti u tabelama prikazane su za ukus Limun-Ledeni čaj.

 

Sastojci (ukus limun-ledeni čaj): maltodekstrin, dekstroza, fruktoza, dinatrijum-hidrogenfosfat, regulator kiselosti: limunska kiselina, kalijum-dihidrogenfosfat, magnezijum-hidrogenfosfat, arome: crni čaj, limun, L-askorbinska kiselina, boja: karamel amonijačni, DL-alfa-tokoferil-acetat, zaslađivači: sukraloza, acesulfam-K.

Sastojci (ukus narandže): maltodekstrin, dekstroza, fruktoza, aroma narandže, dinatrijum-hidrogenfosfat, kalijum-dihidrogenfosfat, regulator kiselosti: limunska kiselina, magnezijum-hidrogenfosfat, askorbinska kiselina, zaslađivači: sukraloza, acesulfam-K, DL-alfa-tokoferil-acetat, boja: sanset žuta FCF**. **Može nepovoljno da utiče na aktivnosti i pažnju kod dece.

 

Način upotrebe: pomešati jednu dozu (33 g = ½ dozera) sa 500 ml hladne vode i dobro promućkati. Koristiti tokom treninga za nadoknadu energije, tečnosti i elektrolita. Može se koristiti i 30-60 min pre ili posle treninga. Pripremati neposredno pre konzumiranja!

 

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda, trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života.Pre upotrebe konsultovati lekara ili farmaceuta.

 

Informacije o alergenima: Može da sadrži tragove MLEKA, SOJE, JAJA, GLUTENA, JEZGRASTOG VOĆA, KIKIRIKIJA, CELERA, RIBA I LJUSKARA.

 

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu, van uticaja toplote, vlage i svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške