You are here

Isotec

Proizdođač: 
Šifra:
564
Ukratko:
Osvežavajući izotonični napitak za rehidrataciju i nadoknada tečnosti i elektrolita, za brži oporavak i bolje performanse Saznaj više
1.490,00 RSD
1.180,00 RSD
310,00 RSD (21%)

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Isotec

  • rehidratacija i nadoknada tečnosti i elektrolita
  • obnavljanje energetskih rezervi
  • brži oporavak i bolje performanse

  Voda je osnovna materija preko koje se vrši razmena materija u našem organizmu, posredstvom nje mišići i mozak dobijaju hranu i lišavaju se otpadnih materija. Sa druge strane, voda služi i za termoregulaciju, tako što isparava sa površine kože i snižava temperaturu tela. Ovo su osnovni razlozi iz kojih je toku fizičkih napora veoma važno obezbediti adekvatan unos tečnosti.

  Međutim, u toku treninga javlja se i potreba obnove energetskih rezervi koje se tada ubrzano troše. Ako se one iscrpe, tada telo mora da pređe na druge izvore energije, a to znači da započne sa razgradnjom mišića u energetske svrhe. Na taj način postižu se upravo suprotni efekti od željenih, pa telo intenzivno gubi na mišićnoj masi umesto da stimuliše mišićni rast.

  Isotec predstavlja rešenje oba problema. To je izotonični preparat koncipiran da održi visok energetski nivo tokom intezivnih napora i organizmu nadoknadi vitalne supstance. On sadrži koktel prostih i složenih uglljenih hidrata u cilju brzog ali postojanog priliva energije. Njegovom upotrebom izbećićete pad snage i motivacije, što će Vaš trening podići na viši nivo.

  Preporučena upotreba: pomešati jednu dozu (33 g=1/2 dozera) sa 500 ml hladne vode i dobro promućkati. Koristiti tokom treninga za nadoknadu energije, tečnosti i elektrolita. Može se koristiti i 30-60 min pre ili posle treninga. Pripremati neposredno pre konzumiranja!

  Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: U cilju brzeg oporavaka preporučujemo da posle treninga popijete Dym Iso-100 protein.

  Jedna doza (33 g)  
  Kalorija 120
  Iz masti 0
  Masti 0 g
  - Zasićene 0 g
  Ukupno ugljenih hidrata 30 g
  - Šećeri 10 g
  - Vlakna 0 g
  Protein 0 g
  Holesterol 0 g
  Natrijum 251 mg
  Magnezijum 91 mg
  Fosfor 445 mg
  Ostali sastojci: maltodekstrin, fruktoza, dinatrijum hidrogen fosfat  

  Navedeni sastav je za ukus narandža.

  Napomena: Sadrži fenilalanin.

  Informacije o alergenima: proizvedeno u postrojenju koje preradjuju mleko, soju, proteine jaja i kikiriki.

   

  Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

   

  Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

  Slični proizvodi

  Upozorenje

  Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
  se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena

  Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

  Cene

  Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

  Opis i fotografije

  Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške