You are here

Tyrosine

Proizdođač: 
Šifra:
595
Ukratko:
Sagoreva masti i sprečava njihovo taloženje, igra važnu ulogu u prilivu energije i sprečava razgradnju mišićnog tkiva Saznaj više
1.490,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
5.04
Prosek: 5 (1 glas)

Tyrosine

  • povećanje energetskog nivoa, stimulativno dejstvo
  • podrška sagorevanju masti
  • sprečavanje razgradnje mišića

Testovi vršeni u toku poslednjih godina dokazali su da fizičko opterećenje (trening) značajno smanjuje nivo neurotransmitera (prenosioci nervnih nadražaja) u mozgu. Ovi transmiteri su odgovorni za održavanje forme muskulature i koncentracije, za vedro raspoloženje i motivaciju.

Preparat tirozina svoju vrednost demonstrira upravo na obnovi ovog nivoa, što direktno utiče na poboljšanje sposobnosti. Pored toga, on igra važnu ulogu u prilivu energije, prevenciji razgradnje mišićnog tkiva, pa i u procesu sagorevanja masti. Sve su ovo karakteristike koje ga izbacuju u prvi plan kada su sportisti u pitanju. Tirozin zaista stimuliše organizam, a pri tome nije doping! Efekti koje ima 2 do 3 g tirozina odgovaraju dejstvu 50 mg efedrina ali bez njegovog negativnog dejstva (nervoza, razdražljivost).

Preporučena upotreba: uzimati 1-2 doze (2-4 kapsule) dnevno, 30-60 minuta pre treninga.

Sastav po dozi (2 kapsule):

Sastojak

Sastav po dozi (2 kapsule)

L-tirozin

1000 mg*

* Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci: L-tirozin, sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat, želatin (kao sastojak kapusle), zaslađivač: dekstroza.

Informacije o alergenima:

Može da sadrži tragove proteina mleka, jaja, soje i kikirikija.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se osobama koje uzimaju MAO inhibitore ili su bolovali od melanoma i osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Konzumiranje veće količine preparata može da izazove mučninu, glavobolju, dijareju, povraćanje ili nesanicu. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih  institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške