You are here

Tyrosine

Proizdođač: 
Šifra:
595
Ukratko:
Sagoreva masti i sprečava njihovo taloženje, igra važnu ulogu u prilivu energije i sprečava razgradnju mišićnog tkiva Saznaj više
1.330,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
5.04
Prosek: 5 (1 glas)

Tyrosine

 

  • povećanje energetskog nivoa, stimulativno dejstvo

  • podrška sagorevanju masti

  • sprečavanje razgradnje mišića

Testovi vršeni u toku poslednjih godina dokazali su da fizičko opterećenje (trening) značajno smanjuje nivo neurotransmitera (prenosioci nervnih nadražaja) u mozgu. Ovi transmiteri su odgovorni za održavanje forme muskulature i koncentracije, za vedro raspoloženje i motivaciju.

Preparat tirozina svoju vrednost demonstrira upravo na obnovi ovog nivoa, što direktno utiče na poboljšanje sposobnosti. Pored toga, on igra važnu ulogu u prilivu energije, prevenciji razgradnje mišićnog tkiva, pa i u procesu sagorevanja masti. Sve su ovo karakteristike koje ga izbacuju u prvi plan kada su sportisti u pitanju. Tirozin zaista stimuliše organizam, a pri tome nije doping! Efekti koje ima 2 do 3 g tirozina odgovaraju dejstvu 50 mg efedrina ali bez njegovog negativnog dejstva (nervoza, razdražljivost).

 

Namena: dodatak ishrani na bazi aminokiseline L-tirozin.

 

Sadržaj aktivnog sastojka

g/100 g

dnevna doza (2 kapsule)

L-tirozin

76 g

1000 mg

 

Sastojci: L-tirozin; kapsula – želatin (goveđi), boje - titan-dioksid, crni oksid gvožđa, brilijant crna BN; sredstvo protiv zgrudvavanja - magnezijum-stearat; dekstroza.

 

Način upotrebe: uzimati 2 kapsule dnevno, 30-60 minuta pre treninga.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka. Pre upotrebe se treba posavetovati sa lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se osobama sa određenim ueođenim poremećajima metabolizma, onima koji koriste MAO inhibitore ili kod obolelih od melanoma, Osobama sa hipertenzijom se preporučuje oprez pri primeni preparata. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

 

Informacije o alergenima: Može da sadrži tragove mleka, jaja, glutena, soje, kikirikija, jezgrastog voća, celera, ribe i školjkaša.

 

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu, daleko od izvora toplote, vlage i svetlosti.

 

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Pansport d.o.o. Veternik

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške