You are here

Mass Fusion

Proizdođač: 
Šifra:
1093
Ukratko:
Pomаže u dobijanju telesne i mišićne mase, povećаvа energiju i mišićnu snаgu Saznaj više
5.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
6
Prosek: 6 (2 glasova)

Mass Fusion

  • Pomаže u dobijanju telesne i mišićne mase
  • Povećаvа energiju i mišićnu snаgu
  • Omogućаvа brži oporаvаk
  • Obezbeđuje neophodan dnevni unos kvalitetnih kalorija
  • Intenzivnog ukusa

Mnogi imaju problem sa povećanjem mišićne mase, pa kad odu u teretanu, gledaju u naprednije vežbače i teško prihvataju što i sami nisu takvi, jer izuzetno naporno vežbaju, ali ne dobijaju ni kilogram... Kao podršku svima koji teško dobijaju telesnu masu, Nutrabolics je kreirao odličan gejner pod nazivom Mass Fusion.

Ekstra veliko pakovanje (od 7,26kg) dugoročno obezbedjuje neophodan dnevni kalorijski unos, pogotovo za one koji ne mogu da zamisle da jedu čvrstu hranu na svaka dva sata - Mass Fusion je savršena alternativa za njih.
Međutim, Mass Fusion ne omogućava samo neophodnu količinu kalorija, jer je vrlo bitno da to budu kvalitetne kalorije, te Mass Fusion sadrži proteine visokog kvaliteta, složene ugljene hidrate, napredne kreatinske dodatke, i sve dobre masti.
Ne treba da se plašite da ćete dobiti mnogo masti, jer je ovaj gejner baziran na kvalitetnim ugljenim hidratima i mastima, a ne na prostim šećerima koji donose samo mast i visok nivo insulina.

Šta nizak nivo šećera u ovom preparatu znači za vas?
Znači da sada možete dobiti masu, ali ne bilo kakvu, već većinu čiste mišićne mase.
Ovaj gejner je višestruko testiran od strane proizvođača kako bi se istakao na tržištu, i kao rezultat toga je načinjen preparat koji sadrži sаstojke koji su precizno kombinovani, kako bi postigli neverovatan efekat u dobijnju mase.
Mass Fusion obezbeđuje visok nivo amino kiselina koje podsticu sintezu proteina, odličan kvalitet proteina surutke i peptida surutke, dopunjen je sporoapsorbujućim proteinom-kаzeinom koji su posebno korisni pred spavanje, tako da, s ovim preparatom, mišići mikada neće biti gladni.
Pored ovoga, Mass Fusion sаdrži većinom složene ugljene hidrаte. Ima minimalno prostih šećerа, fruktoze, sаhаroze... Metаboličke mаsne kiseline, ili zdrаve mаsti povećаvaju energiju, kao i dodaci kreatina u preparatu, koji pored ovog efekta, imaju zadatak i da podstaknu stvaranje mišićne mase.

Preporučena upotreba:
Razmutiti sadržaj jedne doze (tri merice 235g) i razmutiti u 3-6 dl hladne vode ili mleka, u zavisnosti od željene gustine. Piti 2 puta dnevno po 1 dozu - prvu u toku jutra između dva obroka, a drugu u toku dana kao užinu između obroka.

Sastav po dozi (3merice 235g)

 

Kalorije

950

Kalorije iz masti

81

Ukupno masti

9g

Zasićene masti

2g

Trans masti

1g

Holesterol

20mg

Ukupno ugljenih hidrata

170g

Dijetetska vlakna

2g

Šećeri

28g

Proteini

47g

Kalcijum

150mg

Natrijum

400mg

Kalijum

350mg

Ostali sastojci:Ostali sastojci: Waxybolic matrica ugljenih hidrata - hidrolizovani i frakcionisani kukuruzni skrob, polimeri glukoze, kristalna fruktoza, hidrolizovani pirinčani sirup, trehaloza) MASSFUSION peto-stepena sporodelujuća proteinska matrica – hidrolizat proteina surutke, hidrolizat kazeinata, mikro filtrirani izolat proteina surutke, micelarni kazein, koncentrat proteina surutke, L-glutamin, L-leucin, L-izoleucina, L-valin, L-glicin, kakao, kreatinski kompleks – kreatin etil estar, kreatin orotat, metabolički kompleks masnik kiselina – CLA iz suncokretovog ulja, MCT, natrijum kazeinat, mono i di-gliceridi, di-kalijum fosfat, tri-kalcijum fosfat, sojin lecitin, tokoferoli, prirodna i veštačka aroma, ksantan guma, celulozna guma, sukraloza, acetilsulfam kalijum.

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške